Snötäckt på marken

Hej

Första snön som faktiskt ligger kvar om än bara tills imorgon så är det första snön. Det är så otroligt vackert ute när snön ljusar upp vår gråa värld i vitt. Idag är det inte bara juldagen utan även fredag och fredagar betyder som alltid för mig FFF. Snötäckt på marken. Hej mitt vinterland och alla andra snö låtar gick på repeat sista svängen hem på dagens PW i snöfallet.

Snötäckt på marken

Runt lunchtid idag satte jag lurarna i öronen och drog på mig varma utekläder och gick ut i skogen. Då hade snöflingorna redan börjat singla ner sakta. En podd som ligger högst upp som solklar etta på min poddtopplista är Alex och Sigge. Jag har följt dem slaviskt nu i kanske 6 -7 veckor och tycker de är så himla kul och bra. De släppte nytt avsnitt idag så de fick prata på i mina lurar medan jag gick. Fredagsfokus fick därför bli en PW i skogen med podd i öronen.

Fredagsfikade ute i snöfallet

Väl hemma igen efter mina kilometer i skogen kunde jag bara inte gå in. Så jag kikade in med alla kläder på och fixade en kaffe till mig och intog min fredagsfika ute på altanen i snöfallet. Jag älskar snö och håller tummarna för att det ska bli så mycket att vi kan åka pilka eller bygga kojor snart.

Fredagspresenten från Åhlens

Veckans fredagspresent klickade jag hem från Åhlens samtidigt som vi kikade på nya Jönssonligan filmen. Ja, det säger väl allt om hur bra jag tyckte den var. Både R, T och jag sågade den totalt. Himla tur att det i år inte kunde bli juldagsbio vilket annars är en tradition för oss. För hade årets juldagsbio blivit Jönssonligan hade vi varit duktigt besvikna.

Hur som helst i fredagspresent blev det fyra nya muggar och lite servetter. En bra present tycker jag allt.

 

7 thoughts on “Snötäckt på marken

Add yours

  1. Vad mysigt att ni har fått snö här har det inte kommit någon snö än men det har varit kallt, frost ute. Det är ju verkligen fint med snö 🙂

  2. Jag tycker också om snö men kanske inte alltid så som den faller i Skåne… vertikalt och lägger sig i stora drivor på vägarna. Men på träden, och åkrarna så är det så otroligt vackert.
    Mysigt med fikan utomhus i snöfallet

  3. Gud så ljuvlig fredag! Jag önskar att jag faktiskt hade fått tummarna loss och kommit ut som dig. Jag vet ju hur bra man mår efteråt. Usch blir ledsen på mig själv. Jag skulle bott nära dig så hade du fått dra mig i öronen och fått med mig.

  4. Många säger att den senaste Jönssonligan var en stor besvikelse. Vad tråkigt för jag såg fram emot den. Får börja med mina FFF till nästa år igen. Som du vet, gillar jag ju konseptet.

Kommentera

Up ↑

%d