God Jul till stora och små

God Jul

Hoppas att ni alla får en riktigt bra jul. Fylld med ljus och värme. Där till får vi unna oss med en massa god mat, godis, glögg och klappar till alla som varit ätit upp sin spenat under året.

God Jul till stora och små

Julafton knallar på här hemma. Kalle och alla hans vänner är avklarat. Alla julklapparna är utdelade och både stora och små blev  nöjda även om tomten inte dök upp. När barnen är små ställer de mer än gärna upp på bild. Så fort jag tog fram kameran var de framme och jag fick ta bilder på dem stup i kvarten. Nu förtiden får jag tjata och muta dem för att ställa upp på en ända bild. Men är det julafton då finns det inga nej som gäller. Då är det bara att ställa upp och se glada ut…

Fyndade min julklänning

Jag är riktigt nöjd över min julklänning som jag fyndade igår på Lindex medan jag sprang runt och fixade de sista julklapparna. Expediten i kassan hade denna fina på sig och tipsade om att den fanns på rean nu. Halva på halva priset är såklart något som jag gillar. 175kr för denna superfina klänning som man både kan ha med band i midjan som jag eller som en rak oversize klänning. Var det något jag behövde så var det nya plagg som inte är mjuka eller träningsplagg.

När jag själv ställer upp på bilder ser jag verkligen hur nödvändigt det är att jag går till frisören. Vilken himla tur att jag bokat tid den 29/12. Ska jag vara ärlig så längtar jag tills dess.

Skrapade bort min vinst

Vi spelade Bingolotto som typ hela landets befolkning. Jag min nöt läste inte vad eller var man skulle skrapa. Och skrapade bort kontrollsiffrorna som INTE fick skrapas för att vinsten skulle vara giltig. Så typiskt mig. Nu vann jag ju bara 100kr i kontanter men ändå. Jag vann ju….. Hur gick det för er? Fick ni hem några fina vinster?

GOD JUL

 

 

 

 

One thought on “God Jul till stora och små

Add yours

  1. Vilken fin klänning och till det priset också. Tur det inte var en bil eller nåt du vann 🙂 Vi spelade också, men inga vinster.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: