Överraskning från Upgrit

Hej

Imorgon är det dagen före dopparedagen. Jag får nästan lite panik över det faktiskt av flera anledningar. Dels att julen och allt annat är som det är. Plus att jag inte har allt klart så som jag hade önskat. Är man både organisatör och vill ha koll på det mesta är det sämsta förutsättningarna. Nog om det. Jag måste varit extra snäll idag för jag fick ännu en surprise kan man säga. Nämligen en överraskning från Upgrit. Tackar och bockar mig ödmjukast för min fina paket.

Överraskning från Upgrit

Upgrit erbjuder marknadens mest potenta kosttillskott för optimal hälsa. De ger kunskap kring en hälsosammare livsstil vilket jag efterfrågar på alla plan just nu. Gissa om jag blev överraskad. Det blev jag såklart men mest förvånad och frågande om varför jag fick detta fina paket.

Vårt mående börjar alltid i vår vardag. Vi utsätter oss för både fysisk och psykisk stress tills vi blir sjuka eller börjar må dåligt. I paketet från Upgrit fanns bland annat ett kaffepaket  plus deras omtalade hasselnötskräm vilket passar mig som är en kaffekärring perfekt.

Fyra tips för att komma igång med bättre hälsa 

Vill du förbättra din hälsa kommer du långt med en god sömn, regelbunden motion, återhämtning och bra mat. Upgrit har en lång bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. De vill erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott så att vi slipper lusläsa innehållsförteckningar. Samtidigt har Upgrit tagit fram ett sortiment bestående av egenutvecklade Upgrit-produkter och spetsprodukter från andra respekterade varumärken.

Kost – Ät hel och ren mat

Sömn – Följ din egen rytm. Ställ en gå och lägg dig klocka och sov tills du vaknar utan en ställd klocka

Motion – Se till att  få till vardagsrörelse varje dag

Stress – Livet kan vara stressigt och det finns både positiv och negativ stress. Men se till att få ordentligt med återhämtning.

Julklapparna fylls på under granen

Varje år säger man att nästa år – då ska vi minsann dra ner på julklapparna. Men lika väl kommer nästa jul och julklappsbergen växer under granarna. Så är det även här hemma. Nästa år då ska jag nog satsa på en skidresan för familjen så blir det lätt och betydligt mindre klappar att springa och klicka runt på nätet efter. Hur funkar ni? Blir det sällan mindre klappar för er?

8 thoughts on “Överraskning från Upgrit

Add yours

  1. Vi har alltid mycket jullappar, köper under hela året & barnen får mycket då vi köper mest till jul och födelsedagar och övriga året endast om något nödvändigt behövs som om regnkläder eller skor gått sönder.. Gillar att ha mycket julklappar till jul..Så bra med kaffe att prova, såg fint och gott ut..hoppas du hinner med allt du tänkt idag så att du kan ta det lugnt resten av julen och koppla av från stress

  2. Det var ett märke jag aldrig sett eller hört om! Kul med nytt. Jag ska försöka lyssna på dina tips 2021.. men jag är en seg jäkel…
    Så söt du är i julkulan =)))

  3. Vi bestämde tillsammans med våra vuxna barn, redan förra året, att ta bort julklapparna helt. Att minska skulle inte funka, då skulle alltid någon fortsätta som vanligt ändå, så vi sa att vi istället skulle göra något kul tillsammans efter helgerna, istället för julklappar. VI behöver inte mer grejer, däremot behöver vi tid tillsammans att skapa nya minnen.

  4. Vi har något år tänkt att minska julklapparna men det har inte fungerat riktigt….vi tycker alla att det är roligt att ge, men vi köper gärna flera billigare klappar eller sånt vi gjort själv men där det är utvalt med omsorg än dyra klappar. Därav kan det se mycket ut

  5. Hmm det har blivit mindre julklappar med åren men finner det alltid så svårt att komma på vad man ska köpa till personerna så blir alltid lite stressad över det. Även så i år 🙂 God jul

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: