Blombud från Interflora

Hej Hopp

Igår eftermiddag blev jag riktigt överraskad när jag fick meddelade om att jag idag skulle få ett blombud från Interflora.  Varje gång jag får information om att det ska komma blombud till mig blir jag både superglad såklart men också lite smått galen. För jag vill veta från vem budet kommer och det får man ju alltid först vid leveransen. Sånt här är svårt för mig som är nyfiken i en strut hela hela.

Blombud från Interflora

Tack så mycket för den fin fina julblomman. Det var en positiv överraskning måste jag säga. Interflora har ett himla bra koncept där det oftast går att få sina blommor levererade samma dag. Beställer ni på vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl. 12.00 så fixar Interflora blombudet. Toppen eller hur!!!

På tal om alla dessa paket som kommer hem

Som sagt det levereras en hel del paket hem till oss nu. Visst är det skönt att hemkörning av paket oftast kostar lika mycket som att få dem till ombuden. Igår fick jag en ny pyjamas från Lindex som jag klickade hem förra veckan när jag inte kunde somna. Många säger som jag att det är lätt hänt att man shoppar lite extra från nätet nu när vi är strandade på grund av pandemin. Hur som helst kommer jag säkert sova extra gott nu eller vad tror ni? Byxorna var lite stora i midjan men då får jag väl äta upp mig lite till under julhelgen, fniss.

 

 

8 thoughts on “Blombud från Interflora

Add yours

  1. Så otroligt fina blommor du fick. Man blir alltid så glad över att få något sådant. Shoppar i princip aldrig på nätet utan enbart i fysisk butik

  2. Lyxigt med blombud!
    Tänk att jag har varit tvärtom under corona, jag har istället för att köpa nytt – rensat ur, gett bort och sålt. Mängder! SÅ jäkla skönt 🙂

  3. Jag känner igen mig jag blir också nyfiken när jag får paket har dock aldrig fått blommbud men känner igen känslan. Fina blommor.

Kommentera

Up ↑

%d