Dubbla fredagspresenter till mig

Hej

Hur svårt ska det vara att börja ett helt vanligt fredagsinlägg egentligen? Tydligen supersvårt för jag vet fasiken inte om jag får kläm på detta. Det konstiga eller svåra är ju att allt bara rullar vidare även om man själv står stilla. Men men det lämnar jag nu och börjar prata om fredagens FFF istället.

Dubbla fredagspresenter till mig

Det är ju långt ifrån alla fredagar som lilla jag får dubbla fredagspresenter. Tro det eller ej men idag var det en dubbel fredag. I veckan vann jag kanonfina servisglas från Fyrklövern av Dyrberg/Kern. Dessa glasen kom även de idag. Oh my good vad de var fina. Jag behöver inte ens ta i när jag säger att de är de snyggaste glasen som jag sett. Barnen var ’ven de imponerade av mina nya glas. Tack återigen snälla Fyrklövern.

Det var fredagspresenten som blev extra i samband med min vinst. Av mig själv fick jag nya fingervantar eftersom jag gärna har vantar när jag handlar i butiker just nu. Plus lite bubbel, fin choklad, hårband, fin fina frimärken blev en toppen present denna fredagen.

Fredagsfika framför Måns och Ozz

Så skönt att hamna i fåtöljen framför Måns och Ozz show och skratta medan jag fredagsfika på bubbel och små chokladpraliner. Att få skratta lite var något som jag verkligen behövde idag.

Då var det bara fredagsfokus kvar att redovisa

Just denna veckan får ni vara utanför mitt fredagsfokus. Men attans vad jag får lägga fokus på mig mycket just nu. Tänk om jag hade fått legat och latat mig i en solstol i solen med mitt bubbel istället idag. Om jag hade önskat….Himla tur att läget är som det är får då suger det inte lika hårt när många drömmar inte blir av nu för tiden.

Puss & Kram till er alla

 

10 thoughts on “Dubbla fredagspresenter till mig

Add yours

  1. Oj, vilka glas alltså supersnygga och de verkar även vara extremt stora. Grattis till den vinsten. Jag gillar fyrklövern och min finservis kommer därifrån

  2. Men så vackra glas! Grattis till vinsten!
    Så bra fredagspresenter du hade valt! Chokladen går ju finfint ihopa med bubblet och bubblet är ju perfekt med glasen!

  3. Så snygga glas det var, ja choklad & bubbel är trevligt men solsemester hade ju inte varit fel det heller förstås men nu lär man uppskatta solsemestrar mer när det äntligen blir av igen eftersom det inte är något man bara kan göra när man vill längre..

Kommentera

Up ↑

%d