Huvudet upp och fötterna ner

Hej Hej

Hur mår ni där ute alla fina? Med mig knallar livet vidare skulle jag kunna säga. Det är så mycket som kommer emellan hela tiden så Kamillas Kamera blir lite lidande. Huvudet upp och fötterna ner. Men å andra sidan är det ju ganska trist att läsa inlägg hos bloggare som egentligen inte har något att varken säga eller berätta om för tillfället. Håller ni inte med mig om att det är roligare att hälsa på hos bloggar som har något att berätta, inspirera eller showa för sina läsare? Just av den anledningen känner jag att min frånvaro från bloggen ibland kan vara befogad.

Huvudet upp och fötterna ner

Dagarna är verkligen upp och ner just nu. Igår var första dagen på bra länge som vi faktiskt hade det både soligt och ljuset var tillbaka. Dagens dessförinnan öste regnet ner precis som idag. Därför var det riktigt blött i skogen igår när jag var ute på min PW men med bra gummistövlar löser sig det mesta. Det var helt ljuvligt att få se och vara ute i ljuset igår. Just därför blev det nästan milen igår. Så underbart att kunna tanka lite extra d-vitamin bara sådär.

Färgade slingor på Tilda

Annars så jag jag även varit frisör igen och färgat slingor i Tildas hår. Denna gången blev de superbra. Jag fick tummen upp av dottern och det är väl det viktigaste. Tyvärr så fick jag såklart inte fota håret när det var klart. Lite lärde jag mig nog allt när jag bodde med mina frisörvänner.

Flera klappar från Secret Sisters

Nu har det ramlat in några flera klappar från julklappsleken som jag hängde på. Idag fick jag ännu en julklapp. Det är verkligen en toppen lek för varje gång en klapp dimper ner i brevlådan blir jag lika glad och upprymd. Tack snälla Sarah för din fin klapp.

Marmorerat ljus som alla andra på insta

Jag fick feeling när jag satt vid matbordet och såg hos ännu en på instagram som marmorerade sina ljus. Vilket bidrog till att jag gjorde som många andra redan gjort. Visst blir ljusen så himla fina och personliga av detta enkla trix.

8 thoughts on “Huvudet upp och fötterna ner

Add yours

 1. Åhhh kul att det kommit lite paket, här kom det inget alls hehe. Men hoppas nån blev glad för det jsg skickade allafall. Men oj vad fina ljusen blev hade jag inte sätt tidigare. Måste testa. Kram

 2. Förstår att det är kul med små överraskningar i brevlådan emellanåt!
  Ibland känner jag mig lite tvingad att få till ett inlägg för att hålla liv i bloggen, men det är som du säger, inte så kul att läsa när man eg inte har något att skriva 🙂

 3. Det är nog svårt för alla just nu att komma på med idéer på vad man ska skriva kring pandemin men man får försöka göra det bästa möjliga 🙂

 4. När jag inte har någon ide´så brukar inte jag heller blogga bättre att blogga när man känner att man vill och har något att skriva om. Visst var det härligt med sol igår 😀

 5. Så roligt med paket. här har det dock inte dykt upp något paket men jag skickade ett i alla fall, säkert någon som blev glad. Så bra när barnen blir nöjda när man fixar deras hår..

 6. Vad roligt att julklappsleken funkar så bra 😊 håller med dig om att man gärna läser och skriver något som inspirerar eller har något att säga, men man är ju inte mer än människa så det är inte alltid man kan det

 7. Jag håller helt klart med dig. Jag vill läsa något som ger mig något att läsa. Jag brukar inte blogga om jag inte har något att säga men självklart har jag också helt ointressanta inlägg emellanåt. Jag tror på att låta bli att skriva istället…. VACKRA ljus, jag trodde först att du täckt med någon bild eller nåt. Nu ska jag också gå loss.

  1. Jag brukar inte blogga alls då jag inte känner att jag har några idet då väntar jag tills att de finns nått att skriva om 😊

Kommentera

Up ↑

%d