Namnsdag och nya naglar

Hej

Idag är ingen vanlig dag för jag har haft namnsdag. Det står Anna i almanackan och så heter ju nämligen jag Anna Kamilla Ingela. Så grattis till mig själv då. Min onsdag har varit helt okej, varken mer eller mindre för att vara ärlig. Namnsdag och naglar. Det är väl det lilla som jag orkat ta mig för.

Namnsdag och nya naglar

Jag har kommit in i en period igen med enorm trötthet och orken är slut. Det är mycket som händer i både både skalen och kroppen med mig just nu som tar all min kraft. Jag kämpar på ganska bra men det räcker inte ända fram alla dagar tyvärr. Hur som helst idag stod nya naglar på schemat för mig.

Planen när jag åkte hemifrån var att äntligen göra mina gröna naglar i militär stil som jag pratat om bra länge nu. Så blev det inte alls för när jag satte mig i Tyresö centrum för att bjuda mig på en namnsdagsfika ändrade jag mig. På tal om Tyresö så har SurÅdeg öppnat där för några veckor sedan. Jag tänkte att jag skulle satt mig där och fikat men det var tjockt med folk och ett sorl i lokalen så jag vände på klacken och gick till Espresso H och tog en cappucino i lugn och ro istället.

Kanske spelade några saker in när jag avböjde att fika på SurÅdeg. Det som är mitt favobageri har bjudit mig på två händelser som gjort mig tveksam. Ena gången var det vilket jag tror jag berättat om kaos med för mycket sittande besökare med tanke på corona. Samt att igår när jag var där och fikade med en vän sprang det råttor in under uteserveringen och kring bilarna på kortsidan. Kaos känslan med för mycket besökare fick jag även i Tyresö idag. Det är verkligen så synd men jag gillar det inte alls.

Vackra ting och namnsdagpresent

Jodå jag köpte några små presenter till mig själv för att liva upp mig lite extra dagen till ära. Ni får se dem en annan dag. Men inne i inredningsbutiken som jag verkligen gillar i Tyresö såg jag två saker som jag mer än gärna skulle vilja ha. En ljusstake som tagits fram till minne av sångerskan Josefine Nilsson samt världens sötaste brödkavel.

Jag stod även en stund och höll i en supermjuk och gosig pyjamas inne hos Lindex. Såg att de hade bra rabatt på hela deras sortiment så jag får väl fundera ett varv till på den.

Naglar blev svarta och röda

Så mycket julnaglar blev det inte i år heller. Jag är inte mycket för röda naglar med stjärnor och tomtar på längre. Den tiden är förbi för min del så att säga. Men har man som jag haft naglar sedan 2008 utan uppehåll så har det liksom blivit ganska många olika genom åren. Var sak har sin tid skulle nog passa in även på naglar. Precis som alltid blev jag toknöjd över mina nya klor. Det är alltid lika trevligt att besöka Malin hennes salong.

Puss & Kram

 

8 thoughts on “Namnsdag och nya naglar

Add yours

 1. Grattis i efterskott 🙂 Alltid lika fina naglar och förstår att du är nöjd. Tänker hela tiden på att det är inte VAD man gör det utan HUR. Många skriker hela tiden om att inte åka till Ullared, inte åka kollektivt, inte fika osv, men om man går i ett tomt GEKÅS, åker i en tom buss, eller sitter på ett tomt café kan jag inte se problemet, Men samma människor tycker det är helt Ok att köa på ICA för att hämta ut paketet dom beställt

 2. Jag hade också namnsdag igår men även idag =) Vilka otroligt vackra naglar, den där Malin (med namnsdag idag) är väldigt duktig. Bestämmer du utseendet eller har hon ett ord med i beslutet? I present av min kollega fick jag en ljuslykta som är till förmån för Josefine Nilsson, så fint <3

 3. Segt att vara sådär trött hela tiden. Det är jag också.. och det hjälper inte att vila.
  Ser ut som en mysig tur på stan, har inte gått på stan på riktigt på länge nu.

 4. Så fina naglar, jag är också sugen på att gå och fixa naglarna men det får vänta ett tag till då vi är ständigt snoriga här, var nog bra att du undvek ditt favorit cafe för inte bra med ställen där det är för mycket människor samtidigt just nu, Men du verkar ju ha haft en bra namnsdag i övrigt,,

 5. Jag har faktiskt aldrig fixat mina naglar på salong. Jag skulle kanske behöva något som stärker dem, för de har ganska lätt för att flisa sig och gå av. Men jag tror inte att jag skulle klara av sådana där långa naglar i vardagen haha 😉 =)
  Vad tråkigt med råttor på uteservering och Corona-trångt bland borden 🙁 Sånt känns liksom inte okej…
  Kram/Maria

 6. Gillar verkligen ljuslyktor från Majas Cottage!
  Tycker att dina naglar blev riktigt snygga! Själv valde jag röda naglar denna veckan. Har faktiskt ALDRIG haft röda naglar 🙂 Kommer dock att göra om dem igen precis innan jul och då blir det vitt eller silver tror jag. Var hittar du idéerna till dina designer?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: