I can I will

Foto: Copyright 2020. All rights reserved

Hej

Ny vecka har så sakta börjat men nya mål och utmaningar. Hur ser ni på era uppgifter? I can I will. Det är så vi alla måste tänka för att lyckas, orka och hitta riktningarna i våra liv. Så nu är det dags att samla ihop mig och göra denna veckan till en bra och spännande del av december.

På tal om I can I will så har vi alla 15 % på allt inne hos I can I will med fina koden av FitnessFia.

I can I will

Det spelar inte så stor roll hur mycket jag än försöker och fixar och donar med juliga saker så är inget sig likt i år. Måste bara säga att fast vi alla gör så gott vi kan och säkert lite till är det en stor sorg i våra hjärtan över att 2020 är året då så mycket gick sönder och i kras. Vi hoppades och längtade så mycket att vi till sist tappade hoppet.

Stor sorg och saknad – det är nog så vi alla kommer att se tillbaka på 2020. Förlåt men jag kunde inte låta bli. Det är egentligen förskräckligt på alla sätt och vis att corona kunde ta över nästan hela världen.

I can I will, det är en himla tur att hoppet är det sista som överger oss alla. Så låt oss nu alla hoppas på att 2021 får vi uppleva ett gott år på alla sätt och vis. Jag vill försöka göra mitt bästa och jag kan kämpa för en bättre värld och bättre jag.

Fredrika fick hon heta min granprinsessa

Nu livar jag upp detta inlägget med lite roligt. Min granprinsessa är klar och har fått flytta fram till framsidan. Jag är nöjd och nog var det allt en galen idé som gick i hamn. Fast jag egentligen skulle velat haft ett annat typ av huvud på henne. Men det är ju alltid lite så att man tager vad man haver. Jag inser nu att jag faktiskt inte tagit några bilder på henne där hon står nu när hon blev klar. Så jag får helt enkelt ha de bilderna innestående att visa för er, eller vad säger man?

Söndagspromis och fika med syster

Syster kom över igår eftermiddag och gick en lång runda med mig. Vi stannade till på SurÅdeg och tog en söndagsfika. Jag tänker inte tjata om hur skönt jag tycker det är att vara ute och gå för det vet ni redan. Men vem säger nej till lite motion och frisk luft? Inte jag i alla fall.

10 thoughts on “I can I will

Add yours

 1. Ja det är ingen rolig tid vi lever i nu. Inget är som det ska och 2020 går till historien som det sämsta året i mitt liv iaf.
  Så fin din gransessa är!
  Jag saknar mina promenader men just nu klarar jag bara små små rundor.
  Nu piskar vi skiten ur 2020 och njuter oss igenom december.

 2. Så fin hon blev din granprinsessa och så gott med utefika, ja, detta har verkligen varit ett annorlunda år, bara att hoppas att nästa år blir bättre

 3. Ja detta år blev inte riktigt som man hade tänkt sig. Skönt att du kom ut på en promenad. Så mysigt att gå på promenad när man har någon att gå med. 🙂

 4. 2020 blev verkligen att annorlunda år och julen kommer bli annorlunda med. Man får försöka göra det bästa av situationen och hålla huvudet över ytan. Så fin granprinsessa blev

 5. Men så fin hon blev Julen kommer inte bli som man är van med och kommer på mer och mer hur mycket jag saknar julmarknaderna

 6. Hon blev ju hur vacker som helst!n Gud så fin. Vet du en sak, om jag kommer upp så SKA du och jag ta en fika-tur i din stad. Det har jag sagt många ggr men hoppas verkligen att det blir av också

Kommentera

Up ↑

%d