Första julklappen i Secret Sisters

Hej

Detta inlägget kommer nog inte blir särskilt långt. Men jag ville ändå berätta för er alla att julklappsleken faktiskt funkar. Första julklappen i Secret Sisters. Idag fick jag min första och blev så himla glad. Tack Angelica.

Första julklappen i Secret Sisters

Jag hade turen att hitta sex som ville delta i julklappsleken. Dock vet jag att en av tjejerna valde att hoppa av då hon hade svårt att få ihop några som ville hänga på. Det är klart att det var lite pyssel att få ihop sex vänner som även de vill vara med i leken. Men man får ju anstränga sig lite för det är inte mycket som är helt gratis i livet. Lite får man allt ligga i.

Hur som helst jag fick en Bingolotto julkalender. En perfekt klapp till mi som verkligen gillar julkalendrar. Idag eller igår vann jag inte men vem vet det är ju hela 22 dagar kvar att vinna på. Lite extra roligt att klappen kom från Säffle där vi har flera fina  egna vänner och varit flera gånger.

Är ni sugna på Secret Sister?

Om även ni är sugna att hänga med i julklappsleken kan jag tipsa er om att skriva en kommentar till två av mina vänner på deras bloggar att ni är sugna att vara med.

Amanda – https://amandizan.wordpress.com/

Diana – https://nouw.com/fibrolivet

Du behöver bara köpa EN julklapp för max 100kr och skicka till en hemlig väninna. Och du kan få 6-36 julklappar själv.
Detta är jättekul, tänk vad roligt att skicka till någon du inte känner och få från människor du inte känner. Alla kan vara med!!

 

8 thoughts on “Första julklappen i Secret Sisters

Add yours

  1. Å vad kul att du redan fått en klapp! Så klart passande att få så här i början av december 🙂 Håller tummarna att det blir bra resultat bakom någon lucka då!

  2. Kul att du fått en julklapp, det är alltid roligt när sådant fungerar.. Själv återstår det att se om det dyker upp någon framöver här..Har inte heller lyckats få ihop alla 6 ännu men det ska nog gå..

  3. Det gick fort då dina klappar började trilla in. Så roligt att det fungerade. Hoppas det vinner något bra på kalendern

Kommentera

Up ↑

%d