Vackra detaljer din inredningsbutik på nätet

” Inlägget är i annonssamarbete med Vackra Detaljer.se ”

Hej

För att inte bli långrandig tänker jag gå rakt på sak. Jag har nämligen hittat till en helt ny inredningsbutik vilken jag nu klickat hem lite fint till mig från. Vackra detaljer din inredningsbutik på nätet. Är det något som jag gillar är det att kika runt i butiker med inredning på nätet. Där kan jag i lugn och ro avgöra om jag ska slå till eller avvakta.

Vackra detaljer din inredningsbutik på nätet

Anledningen till att jag fick lära känna webbutiken Vackra detaljer var för att jag letade efter korgar i naturmaterial såsom sjögräs och jute. Något som jag personligen tycker om är att förena ting och detaljer från flera olika naturmaterial. På något finurligt sätt så skapar de en harmoni och ett lugn som jag trivs med och mår bra av.

Korgar kan användas till mycket

Korgar har blivit en stark inredningstrend. Det är inte bara snyggt utan också ett hållbart material som bidrar till ett hållbart miljötänkande. Och sånt gillar vi ju alla. Snygga korgar över lag är något som är en smart förvaring. För är det något som vi alla ofta saknar så är det ju bra förvaring till alla våra prylar. Min paketen som jag väntar på kommer det bland annat finnas en fin vägghängt korg i just jute och sjögräs. Nu efter att ordern gått iväg ångrar jag lite att jag inte köpte två korgar. Men jag får väl sätta upp en korg på min önskelista till tomten. Korgar i sjögräs utgör en snygg inredningsdetalj och ger ditt hem ett personligt uttryck.

Korgen som jag fastnade för är fint flätad tycker jag verkligen. Jag lovar att ni ska få se min korg och vad jag tänker använda den till när den kommer hem till mig.

 

Gör som jag – kika in hos Vackra Detaljer

Ni kommer garanterat hitta något som ni gillar.

KRAM KRAM 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d