Tantvarning eller är en Dramatenvagn smart?

Halloj

Jag känner mig ganska pep faktiskt. Tantvarning eller är en Dramatenvagn smart?  Inte bara för att jag idag kan säga att jag gått över till pensionär utan för att jag varit ute i skogen igen på en helt ljuvlig promis. Solen strålade och det var varmt och skönt. Jag njöt av min tid i skogen idag.

Tantvarning eller är en Dramatenvagn smart?

Vad säger ni om Dramatenvagnar eller shoppingvagnarna? Är det lite för mycket pensionär över dem? Visst är det så men de är också verkligen himla smarta och praktiska. Jag har länge sagt att jag velat ha en sådan vagn men tvekat av två anledningar dels pensionärsvarning samt att jag tyckt de varit för dyra. Idag fick jag fick jag förtur hos Granit och deras black week erbjudanden och slog till på en Dramatenvagn. Jag vet inte hur mycket jag kommer använda den men nu har jag i alla fall snart en egen kärra så jag får dra hem sakerna istället för att kånka och få både ont i armar och händerna.

Runt Mellansjön i strålande solsken

Min plan var att gå runt Mellansjön och lyssna på Isabella söker Sheila men jag ville bara lyssna på skogen istället. Så fick det bli vilket var helt ljuvligt. Jag njöt och tankade d-vitaminer i massor kändes det som. Väl hemma igen tog jag med mig en kaffe och satte mig ute med den. Me like på denna söndag hittills måste jag säga. Vem vet jag kanske får feeling och tar fram pepparkaksdegen som jag köpte hem igår. Bara för att få jula mig lite extra skulle det vara mysigt med lite pepparkaksdoft i hela huset.

Imorgon ska jag börja #taggajulen2020

Det ska bli himla kul faktiskt och se om jag kan jula mig lite extra ända fram till jul. Varje dag får jag välja en utmaning från listan som jag ska utföra. När jag fixat den fotar jag och delar den antingen på bloggen eller insta med #taggajulen2020. De utmaningar som jag utfört stryker jag över så det blir enklare att se vad som är kvar. Hänger ni på?

9 thoughts on “Tantvarning eller är en Dramatenvagn smart?

Add yours

  1. Visst är det tantvarning men samtidigt hur bekvämt är det inte. Jag har ju så ont i kroppen så fixar inte det riktigt med att bära massa, men riktigt dit har jag inte kommit.

  2. Dramatenvagnar är superbra och inte så mycket pensionärsvarning nu längre tycker jag….ska bli kul att följa dig när du taggar julen med alla utmaningarna….jag har hunnit baka med saffran och har sett en julfilm med familjen.

  3. Äsch kör, var stolt när du kör runt med din kärra =) Grymt smart oavsett vem det är för. Spännande med ditt ”tagga julen”, Det är kanske just det jag behöver för att få tummarna loss <3

  4. Ska bli kul med taggajulen! Försökte tänka ut vad jag ska kunna göra imorgon… men har inte kommit så långt med julförberedelserna ännu så det får kanske bli att se en julfilm 🙂

  5. Vilka mysiga julbilder på dej:) härligt o gå i skogen. Jag har nog missat o va ute idag förutom de små promenaderna me hunden 🙂

  6. Jag tycker inte alls att det är kärringvarning på dig för att du snart får hem en sån. De är ju jättesmarta och bra. Man får plats med mycket i dem 🙂

  7. härliga bilder och en sådan vagn har jag också, är bra att ha särskilt när man handlar mat, är jättemånga jag känner som har en så det är inte bara tanter längre även om det var det den var tänkt till från början.

  8. Nog för att det är pensionärsvarning på det tycker jag det är väldigt praktiskt med en Dramaten. Jag som inte har körkort får ju gå och handla mat. Har tänkt köpa en men det har inte blivit av bara.😊

Kommentera

Up ↑

%d