Hur gick det med höstens bucket list 2020?

Hej Hej

I början av september gjorde jag en bucket list för hösten 2020. Lite för att många verkar göra det men samtidigt för att få lite kul att försöka få in under hösten. Hur gick det med höstens bucket list 2020? Det är det jag tänkte att jag skulle checka upp just nu tillsammans med er. Nu får jag väl redan innan jag börjar kolla av listan säga till mig själv att när listan gjordes hoppades jag och många med mig att allt vad covid heter skulle vara över. Så har det ju inte varit vilket spelat in på min bucket list  och hela livet tyvärr.

Hur gick det med höstens bucket list 2020?

Allt som står med fet kursiv text stod på min bucket list för hösten

Besöka Centralbadet en förmiddag // – Det blev ingen dag på Centralbadet mycket eftersom jag fick en SPA-dag på SPA dag på Elite Marina Tower när jag var på bokreleasen i höstas. Tyvärr så sköt jag upp det besöket på grund av corona och hade tänkt att göra som ett fredagsfokus vid lucia. Men som det ser ut just nu med allt kring corona blir det nog att flytta fram igen.

Hitta ett nytt mysigt café i Stockholm – Så många nya spännande café som jag inte besökt tidigare blev det inte heller men Ulriksdals slottscafé var helt nytt för mig. Syster och jag hade en söndag när vi gjorde allt vad Ulriksdal heter vilken var supermysig.

Besöka Fjärilshuset i Hagaparken – Nope det blev inget av det besöket heller. För den fredagen jag hade planerat blev det ett extra besök med dottern hos tandis då hennes tandställning gick sönder lite. Jag får väl flytta fram även detta till framöver.

Fortsätta med mina ”Titta på Stockholm” igen –   Allt som jag önskat och tänkt blev det ju lite si och så med under hösten men så har det säkert varit för alla. Men tre nya saker har jag i alla fall fått till vilket var helt nytt. Ulriksdals slott – Trädgård, Tumba Bruk och Stockholms jul för det är ju faktiskt lite nytt varje år. Sedan kan jag glömt bort lite så kan det ju säkert vara.

Grilla marshmallows och korv en dag när alla löven som fallit tas omhand – Check på den punkten.

Göra en “kasta löv”-fotografering – Mycket höst och löv har jag fotat men inte en riktig kasta löv fotografering som jag ofta gjorde förr när barnen var  små och mer än gärna ville vara med på bilder.

Fira Tildas födelsedag – Såklart firade vi vår älskade lilla eller nu stora tjej.

Fira Halloween – Vi firade väl lite lagom och fixade pumpor men mer än så blev det inte.

Besöka Stockholm Salt Spa – Ja där var jag en förmiddag. Alltid lika supermysigt att sitta med saltet mellan tårna få ta del av extra ljuset.

Bli bättre på att baka gott bröd – På denna har jag varit sämst. Inte knappt ett ända bröd har jag bakat. Jag får helt klart tänka om och se om jag kanske ska börja baka lite mera framöver.

Well well jag ger mig själv godkänt på höstens bucket list. Nu är det då dags att göra vinterns bucket list eller ska man göra en enskilt för bara december kanske.

KRAM 

 

 

 

 

6 thoughts on “Hur gick det med höstens bucket list 2020?

Add yours

  1. Världen är upp och ner just nu, Inte konstigt att det inte alltid blir som man tänkt sig. Vi har tryckt på pausknappen då det kommer till våra liv.

  2. Oavsett hur mycket du kan bocka av eller ej så var det en riktigt bra lista! Kul att det inte bara var ”de vanliga höstpunkterna”! Och det du inte gjort nu finns ju kvar, förutom kanske lövkastandet 🙂 Ser fram emot din vinterlista!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: