Good vibes only

Hej

Ny vecka och en mörkare än mörkast måndag. Det har varit mörkt i stort sett hela dagen här hos mig. Så himla trist måste jag säga. De planer som jag haft för dagen fick stryka på foten för lusten fanns liksom inte alls. Jag fick helt enkelt tänka om. Good vibes only. Det har varit och är fortfarande så mycket som stökar och bökar överallt i livet och världen.

Good vibes only

Jag fick feeling skulle man kunna säga och gick upp till vår skog och tog med mig granris in och lite annat smått och gott. Det kröp i mina kreativa fingrar och behövde få skapa och leka en stund. Så jag samlade på mig lite material och tog med mig in på köksbordet. Efter en bra stund var jag klar och det hade blivit en granhänge till en dörr eller husvägg och en granfigur. Jag brukar köra de figurerna med tomteluva på men det kändes lite för tidigt så det fick bli en av dumstrut mössorna från när jag jobbade på Praktiska.

Tänk att just jag mår så bra när jag få hitta på, leka vara kreativ och skapa. Så har jag alltid varit så det kommer säkerligen inte försvinna med åldern.

Min nya sminkväska som jag fick i fredagspresent

Är det något som jag verkligen behövt en längre tid så har det varit en nya sminkväska. Den jag hade innan var för lite och för sladdrig. I och för sig så var den en nödlösning efter att en krämtub gick sönder i den innan den sladdriga. Så jag köpte en i mintfärg från Åhlens egna märke. Denna nya är stor och praktisk med flera småfack i sidorna.

Dags att se över höstens bucket list snart

Ja det är väl dags att se över höstens lista för visst börjar väl vintern även om man inte har snö i samband med julskyltningen. Jag får helt klart ta mig en titt på min lista i veckan och se om jag följde och vad som inte blev av.

Sista chansen att tävla om presentkort hos – Smart in the Dark

Värdet på presentkortet är på 600kr hos Smart in the dark. Har du turen kan du också bli smart i mörkret. Tävla genom att klicka här eller på bilden. Vinnaren kontaktas direkt av Smart in the Dark.

 

7 thoughts on “Good vibes only

Add yours

  1. Tråkigt att du fick ställa in dina planer, et är sådana tider nu tyvärr..Sminkväskan hade jättefin färg, alltid bra med en praktisk och rymlig väska till sminket. Härligt med granrispyssel, billigt och fint blev det ju också

  2. Vi alla har fått ställa om nu, Vill bara att det ska vara över nu. Bara vi rider ut den här stormen så ska du se att vi klarar detta. Sminkväskan var så fin. Härlig färg.

  3. Så fina de blev, skönt att ha lite kreativa förmågor att ta till för lite avkoppling när allt inte blir som man vill eller tänker sig…jag får samma känsla när jag sätter mig vid pianot.

  4. Ja det är mkt tråkigt nu när det bara är mörkt ute men så är det man får tända lite ljus istället o kolla på en gå film 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: