Farsdag, samarbete, läxa och öra som läcker

Hej

Har ni firat era pappor idag? Farsdag, samarbete, läxa och öra som läcker. Här ska vi fika med tårta framåt kvällen för R. Det är ju lite som det är i dessa tider och min egna pappa bor i Småland så hem till honom svänger man liksom inte bara förbi. Idag har jag mestadels gjort hemläxa skulle jag kunna säga från min terapeut, fotat till samarbete vid hamnen i Östertälje. Svårt att fota i mörker. Plus att mitt öra läcker lite känns det som.

Farsdag, samarbete, läxa och öra som läcker

Den rubriken säger precis vad jag sysslat med idag varken mer eller mindre. Först så har jag varit duktig och gjort min läxa med min terapeut. Det var både skönt och så attans nyttigt att få vrida på de tankarna och se verkligheten ur ett nytt perspektiv. Annars så har jag fixat kring några samarbeten som ligger och väntar på att bli klara. Så jag tyckte jag var smart och lurade med mig två av tre barn på en fotorunda samtidigt som vi skulle köpa tårta till R på farsdag. Wille hade bästa stället för att få till bilder så som jag önskade nämligen vid hamnen i Östertälje. Att fota i mörker är inte det lättaste kan jag säga men till slut så tror jag att vi fick till något material i alla fall.

STARTPAKET FÖR TRE PAPPOR

Eftersom jag inte kunde hälsa på pappa på farsdag köpte jag ett startpaket för tre pappor till honom från Unisef. Unisef skapar en bättre värld för alla barn. Att köpa gåvor från dem brukar jag göra vid alla hjärtans dag och andra tillfällen. Det har liksom blivit en grej att köpa någon gåva från våra barn till världens barn på hjärtan dagen. Över hela världen kämpar de  i regerings­korridorer, slum­områden, flykting­läger och avlägsna byar för att alla barn l. Barn­konven­tionen styr vårt arbete.

Med pappas startpaket får tre pappor möjlighet att ge sina barn skydd mot de
farliga sjukdomarna mässling, polio och stelkramp, och hjälp att förhindra undernäring.

Örat läcker det känns sådär

Jag har känt mig lite småhängig hela dagen men trott att det varit för att jag stannade uppe till 03:30. Bara för att jag fastnade framför en kanonbra svensk serie på Netflix ”Kärlek & Anarki”. Nu i kväll känns det som om örat läcker som det gör när jag förr ofta fick öroninflammationer när jag jobbade på förskola. Jag har aldrig fått ont i öronen utan oftast vakant av att kunden varit blöt eller att örat känns fuktigt och att det läcker lite. Hm hoppas att det bara är falsk larm för jag vill inte bli sjuk.

KRAM KRAM

 

10 thoughts on “Farsdag, samarbete, läxa och öra som läcker

Add yours

  1. Ha ha ha tokälskade slutbilden….bra idé att ge något från unicef….jag brukar vara skeptisk till sådana organisationer annars men just unicef har jag inte hört så mycket negativt om. själv stöttar jag läkare utan gränser så snart jag kan…har en vän som jobbade som läkare för dem så vet att pengarna går till det som det är tänkt.

    Usch, hoppas verkligen att det inte blir värre med örat

  2. Mina öron rinner också vid öroninfl men även vid öroneksem, det brukar jag förvisso klia då oxå. Hoppas inte att du är början till sjuk. Samt ja man önskar man kunnat besöka ens pappor, men snart hoppas man =D. Så bra present och värdegåva

  3. Tycker du fick till en riktigt fin bild! Härligt att ta en promenad på kvällen och komma ut lite. Jag ringde min far på farsdag 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: