Solceller har en enorm potential

” Inlägget är i annonssamarbete med Everöds Elbyrå ”

Hej

Vi måste sluta med fossila bränslen och det är snart. Just nu pågår en omställning inom både transport och i industrin där de börjat ställa om från den fossila energin till förnybar el. Många av våra kraftverk är i dag gamla och behöver bytas ut. Hela vårt energisystem behöver mer förnybar el. Det är här solen kan vara en viktig pusselbit. Solceller har en enorm potential. Än så länge utgör solelen bara 0,2 procent av all el som produceras i Sverige.

Solceller har en enorm potential

Har du ett tak? Då kan du säkerligen ha solceller på taket och producera din egna el. För att sätta sig in i solceller finns en snabbkurs hos Everöds Elbyrå som kan vara smart att ta sig en titt på. Klimatfrågorna lyfts dagligen på nyheterna och i våra sällskap. Solceller är idag ett stort samtalsämne. Alla vill vi bli mera klimatsmarta och samtidigt få mera slantar i våra plånböcker. Grejen att solen bara med hjälp av solceller på tak skulle kunna ge tillräckligt mycket el för att motsvara en tredjedel av Sveriges sammanlagda elförbrukning på ett år. Den tål att tänkas på eller hur!

Solcellsmoduler från Everöds Elbyrå

En solcellsanläggning har inga rörliga delar vilket gör driftsäkerheten oslagbar. Anläggningen är även tyst och miljövänlig. Everöds Elbyrå skapar optimala anläggningar som är anpassade  efter era önskemål och förutsättningar. Q-cell är en av världens ledande tillverkare inom solceller med 25 års effektgaranti och 12 års produktgaranti. De ombesörjer för- och efteranmälan till nätägaren kostnadsfritt samt hjälper till med ansökan om statligt stöd.

Ta och boka in ett kostnadsfritt hembesök för offert

KRAM KRAM

6 thoughts on “Solceller har en enorm potential

Add yours

  1. Har funderat på att skaffa solceller någon gång, men inte just nu. Jag tror på att det är en riktigt bra strömkälla och den kommer inte att sina så länge jorden består. och de skadar inte naturen heller.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: