Jippi nya naglar gör mig glad

Hej Hej

Idag har jag fixat med samarbeten och haft möte samtidigt som jag var ute på dagens promis i skogen. Mötet gick bra även om jag ofta blir riktigt trött i både kropp och skallen. Annars så är det måste jag verkligen ta tag i alla ren tvätt som måste vikas och strykas. Plus att jag ska hämta ett paket som jag är nyfiken på. Jippi nya naglar gör mig glad. Men men igår fixade jag äntligen nya naglar igen. Smet även förbi och köpte med en mumsig cappucino innan det var dags för mig.

Jippi nya naglar gör mig glad

Det kan säkert tyckas galet att jag kan bli så glad över att få fixa nya naglar. Men jag säger att alla har vi våra egna saker som vi gör för oss själva och gillar. Igår var jag en trasdocka när jag kom till Malin för jag hade slagit delvis av två naglar. Vilket är lätt hänt när man har naglarna för länge utan återbesök.

Något som är kul är att ofta har jag en plan eller i alla fall en bild i huvudet av hur jag tänker mig. Sedan när vi pratat ihop oss och naglarna är klara är de ofta en egen variant av grund tanken. Många säger naglarna speglar personligheten. Hur ska jag tänka då som gör olika varenda gång. Kanske kan man tyda något eftersom jag kortade ner dem denna gången. Vad vet jag…

Från konfetti till Pocahontas

Denna gången gick tankarna från en nagelbild som jag sparat ner från insta. Att mina nya nails kom till utefter den bilden kan man nog inte tro men det är sanningen.

Glittret och de flakes som vi använde blandade vi till själv.  Det blev kanon bra och skimrar precis så som jag önskade.

Ta da….här har vi dem de nya klorna.

 

7 thoughts on “Jippi nya naglar gör mig glad

Add yours

  1. Härligt att ha något som gör en glad och som man trivs med…jag får min del klarar inte långa naglar…har provat ett par gånger men nope. Tycker det är lite tråkigt när jag ser dina som är så snygga.

  2. fina naglar, jag skulle också gärna vilja fixa mina, så det får nog bli någon gång framöver när det blir tillfälle..fint med lite glitter..

  3. Sådana möten tar på energin. Ta det lugnt så du inte gör för mycket.
    Snygga naglar, men jag hade nog inte kunnat leva med så långa 🙈

Kommentera

Up ↑

%d