Fixa julklapparna hos Leksakscity

” Inlägget är i samarbete med Leksakscity.se ”

Hej 

Snart är det dags att börja köpa julklappar igen till våra älskade barn. Med två vuxna barn och en tonåring blir det inte mycket leksaker längre. Men ska sanningen fram så smiter jag alltid in på leksaksavdelningarna vid jultid för att få ta del av den härliga stämningen som finns där. Fixa julklapparna hos Leksakscity. När våra barn var små kryssade barnen i leksakstidningar vad som stod på önskelistan. Ofta mötte vi tomten i butikerna samtidigt som vi tog oss en extra titt på alla tänkbara klappar.

Fixa julklapparna hos Leksakscity

I fjol när jag hade en julkalender på bloggen var Leksakscity med och hade tre underbara luckor. Barnen som fick ta emot de klapparna var glatt överraskade. För mig blev det också lite julafton då den superstora kartongen kom och jag fick öppna och packa klapparna vidare. Leksakscity har klappar för allra flesta barnen. Utbytet är stort vilket är helt perfekt så man lätt kan göra sina julklappsköp på ett och samma ställe. För just i år tror jag att de flesta klapparna kommer köpas över nätet så ett bra tips är att vara ute i god tid om ni redan nu vet vad som står på önskelistorna.

Traktorer, bilar, lastbilar och maskiner

En av våra grabbar har alltid varit en bilkille. Redan som liten kunde han alla bilmärken och kommenterade fordon som han inte tyckte parkerat bra. I våra förråd finns hur mycket bilar och fordon sparade som Wille lekte med som barn. För vår son var det viktigt att leksakerna var så verklighetstrogna som möjligt vilket jag upplever att fordonen verkligen är hos Leksakscity. De är på riktigt liksom fast i miniatyr. De leksaksfordon från Bruder som kom till min julkalender i fjol kikade Wille på genom kartongerna och sa som så att dessa är ju på riktigt.

-Det barnet som kommer få dessa kommer ha så roligt med dem.

Denna grävmaskin från Bruder kan väl inte vara mer lik originalet. En riktig drömklapp för min William när han var liten.

Med denna fina Hästtransport från Bruder Mercedes Benz med en fin häst skulle passa många hästintresserade barn.

Att handla hos Leksakscity är både smidigt och enkelt

Leksakscity erbjuder roliga och spännande leksaker i de flesta områden. Det är viktigt att barnen får stimulans och kan leka med säkra leksaker som är CE och EG godkända och det är alla våra leksaker. De har leksaker för alla åldrar från 0 till 12 år, tusentals olika barnleksaker, både inomhusleksaker och utomhusleksaker.

KRAM KRAM

 

4 thoughts on “Fixa julklapparna hos Leksakscity

Add yours

  1. ja det var roligt när vi hade vår julkalender på våra bloggar och gruppen och vi fick äran att leksakscity var en av de som tävlade ut och fina julklappar var det också

  2. Det är värkligen fina leksaker där i från tyckte att eran jul kalender var otroligt rolig ❤️ så snygga dina naglar blev

  3. Har inga som använder leksaker just nu. Men de har säkert massa bra saker. Det roligaste var ju att gå i en leksaksaffär när en var liten 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: