Var hittar man parkeringsskivor?

Hej Hej

Jag känner mig galet stressad fast jag löst delar av det stora problem som uppstod idag. När saker inte flyter på som de borde kan jag bli galet irriterad och stressad. Som idag då jag hade lite mer än knappt en timma på mig innan jag behövde vara hemma igen med bilen. Tilda fyller år imorgon och några paket skulle hämtas hem från butikerna. Var hittar man parkeringsskivor. Är inte det konstigt så säg när deras parkeringsplatser kräver p-skiva? Jag for runt som en galning efter en liten p-skiva innan jag nästan fick ge upp.

Var hittar man parkeringsskivor?

Nu kan man ju tycka att en parkeringsskiva borde hon väl ha i bilen. Grejen är den att R inte hade någon i sin lånebil så han lånade dem från min BMW. Vilket jag inte alls kom ihåg när jag blev ur bilen för att springa in i Kungens Kurva. Så jag for runt som en galning i där och letade efter en skiva. Efter en stund fick jag veta att just där jag stod behövde man ingen och det var väl tur. Men jag skulle över till Skärholmen och in på Hemköp och hämta paket och där behövs skivor.

Till slut gav jag nästa upp när klockan rusade iväg så jag kom till garaget i Skäris och kände att jag får väl chansa då och ta en p-bot. När en man kom fram och berättade och visade var man kunde hitta p-skivor i Skäris. Han gjorde min dag kan jag säga. Världens trevligaste man som räddade mig när jag säkert såg lite halvskraj ut när jag låste bilen utan skiva. Tack åter igen du fina man som plockade till mig säkert 5 skivor från stället där de fanns.

Instabox är ett himla bra påhitt

Såklart en dag när allt inte går min väg så fanns inte en grej utan jag fick åka vidare. Väl inne på Kicks fanns såklart inte heller det jag skulle ha. Men expediterna var så himla fiffiga att de tyckte att jag skulle köpa i butiken och sedan hämta varan i en instabox ikväll i Tumba centrum. Sagt och gjort så fick det bli. Hoppas nu bara att det flyter på som det ska….

Tjejerna på Kicks såg säkert min frustration och stress så de var extra gulliga och skickade med två helt nya doftprover på parfymer. Tack, sådana initiativ uppskattas verkligen när livet känns extra surt.

Måndagsstatusen annars 

Annars så känner jag mig stressad inombords och behöver säkert ut på en skön promis. Jag får snart ge mig ut med lurarna i öronen och bara andas. Hur ser dagen ut för er?

 

 

13 thoughts on “Var hittar man parkeringsskivor?

Add yours

 1. Ja de bör ju vara enklare att hitta p-skivor. Min försvann här för ett tag sen. Så när jag skulle parkera nyligen vid sjukhuset så fick jag leta ihjäl mig.
  Hoppas stressen försvinner snart ❤️

 2. Jag har flera P-skivor liggandes i båda bilarna. Det är himla svårt att hitta P-skivor trots att de behövs överallt.

  Instabox låter bra, finns dock inte i min lilla håla. haha

 3. Jag har inget körkort än, men däremot har jag faktiskt en p-skiva. Fick en av mormor för ett par år sedan eftersom hon råkat få tag i en med MFF-emblemet på 😉 Skönt att det löste sig och att du till och med har ett gäng i reserv nu. Hoppas att det flyter på med Instaboxen nu så att du får det du behöver redan ikväll.

 4. Oj, det låter som mycket stress!
  Tror inte att det finns parkeringar som kräver p-skiva någonstans här i Helsingborg.. Det är ju smidigt men det måste vara tydligt var man kan hämta ut dem!
  Hoppas det löser sig med alla paket! Älskar Instabox! Och snabbt brukar det gå med leveranserna dit också!

 5. t där med att hitta pskivor lätt jobbigt men trevligt när främlingar hjälper till.. Så bra att få gratisprover på parfymer, alltid kul att testa nya dofter och särskilt gratis..

 6. ojojoj…det kändes som om det var väldigt stressigt…lyste liksom igenom i inlägget, hoppas du kom ut på en promenad och fick stressa ner lite. De där parkeringsskivorna kan vara så irriterande…jag har en tendens att glömma ta upp dem fast jag har flera i bilen. Så härligt att du fick hjälp så att du slapp parkera utan de…det är ju inte så där positivt att behöva betala parkeringsböter bara för att det är näst intill omöjligt att hitta p-skivor.

 7. Vad härligt det är när människor ”räddar” ens dag sådär! Fint att se att människor vill hjälpa till! Älskar också instabox, så smidigt!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: