Tilda blir fjortis idag

Hej

God morgon på er alla. Idag är ingen vanlig dag för det är Tildas födelsedag. Tilda blir fjortis idag. Helt galet när jag tänker på att min lilla tjej är 14 år idag. Vad tog alla de åren vägen? Hon som nyss var liten och dansade och showade överallt. Att få ta bilder på dottern är inte en självklarhet längre så jag får bjuda på gamla bilder bara för att.

Tilda blir fjortis idag

Hipp hipp hurra för världens finaste dotter och tjej. Jag älskar dig massor och allt. Men det vet du säkert redan om. I vanlig ordning var vi uppe med tuppen idag och sjöng och bjöd på tårta. Vaniljmunk stod även på önskelistan om godsaker på frukostbrickan. Hoppas att du får en toppen dag. Vem vet i eftermiddag väntar flera presenter på dig.

 

Varför kliar min vänstra tumme?

Först så måste jag säga att jag tror på skrock och sägner och att allt har ett budskap. Hela morgonen har toppen på min kliat galet mycket. Jag som ni förstår tror på vidskepelser har försökt läsa mig till vad det ska betyda och innebära för mig.

Nästan alla på jorden vill veta sin framtid. I detta avseende har människor från antiken samlat olika tecken och vidskepelser. Händerna är särskilt angelägna. En kliande vänster tumme visar ofta ekonomisk vinst. Det händer ofta att det vänstra fingret stör dig hela dagen, och nästa morgon försvinner obehaget spårlöst. Om fingret på din vänstra hand kliar på tisdag, kommer gäldenären snart ge tillbaka pengarna till dig. Mig veterligen har ingen lånat pengar utav mig så vad menas?

För att förstå vad som exakt förutsäger klådan på ett visst finger bör du vara uppmärksam på handen. Enligt traditionen kommer den högra sidan att ha tur för en man. Och för kvinnor, tvärtom visar sig den vänstra handen vara lycklig, och den högra har en neutral betydelse. Tummen på vänster hand kliar då är det är värt att titta närmare på din omgivning. Det ska finnas en hemlig älskare i närheten, kännetecknad av blyghet och rädd för att ta de första stegen. Ojdå…vem kan det vara? Nu blev jag allt nyfiken på vem denne är.

Viktigt att inte bara komma ihåg fingret som orsakar obehag. Utan också att vara uppmärksam på exakt var klåda finns på tummen. Om det är en fingertopp är det stor sannolikhet för en ny intressant bekantskap. När tummen kliar på vänster hand, betyder det förråd. Snart blir du besviken över en person som fram till detta ögonblick ansågs vara en vän och betrodda hemligheter. bland kliar tummen på vänster hand inte bara ekonomiskt utan också moralisk uppmuntran. Dina ansträngningar kommer att märkas och är värda att uppskatta och berömma. Vad ska man tro och inte tro. Jag får helt enkelt vara uppmärksam på vad denna dagen tar vägen med mig.

 

 

13 thoughts on “Tilda blir fjortis idag

Add yours

  1. Oj, vad spännande med den kliande tummen ändå! Har du spelat på något typ Lotto? 🙂 Eller har du en Trisslott liggandes i väskan, he he?
    Hoppas dottern har haft en fin födelsedag! Har också en fjortis och det är sällan hon godkänner några foton numera…

  2. Det går alldeles för fort det där. Mina barnbarn är redan 3 år ( 3 stycken inom loppet av ett halvår) och äldsta tjejen blir 36 nästa år. Spännande vad den kliande tummen står för. Följer med stor nyfikenhet,

  3. Kul att fira födelsedagar, grattis till henne..min stora dotter blir tolv snart & ja tiden går ju galet fort..intressant det där med fingrarna, har aldrig tänkt på att det kunde betyda något

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: