Bättre sent än aldrig fick jag till mina FFF

” Inlägget innehåller annonslänk från Lyko.se ”

Hej Hej

Himmel och pannkaka vilken jäkla huvudvärk jag haft och fortfarande haft nu i två hela dagar. Jag har mumsat på ipren och alvedon så de snart sprutar ur öronen. Det är en av anledningarna till att jag varit off de senaste dagarna. Tiden räcker inte alltid till för allt som man önskar och vill. Bättre sent än aldrig fick jag till mina FFF. Jag är medveten om att Kamillas Kamera fått stå åt sida de senaste veckorna. Men snart är jag nog tillbaka igen som jag brukar. Ska bara reda ut livet liten stund till så….

Bättre sent än aldrig fick jag till mina FFF

När skallevärken kändes lite bättre i förmiddags efter några små vita tabletter gick jag en runda i skogen. Ni vet säkert redan nu vad jag ska säga om att skogen är min allra bästa medicin och kraftkälla och det är sant. Det var både kladdigt och blött i skogen och regnet kom innan jag hann hem. Men vad gör väl det? För det finns ju inga dåliga väder alls. Allt handlar ju om kläder efter väder inte sant?

Bästa läppcerat från Rosenserien i fredagspresent

Rosenserien är ett svenskt hudvårdsmärke som jag pratat mycket om här på bloggen. De har framför allt två produkter som jag inte klarar mig utan och det är deras bodyscrub och läppcerat med jordgubbssmak. Ceratet finns i fyra olika smaker och innehåller bivax, rapsolja, olivolja och karnubavax. Det skyddar läpparna effektivt, ger näring och mjukar upp. Ceratet utnämndes som Bäst i test i Expressen nov 2013. Vill ni ha bästa och skönaste skyddet för era läppar nu i höst och vinter kör på Rosenserien säger jag.

Kröp ner i badet med badbomb

Även att alla mina FFF blev av idag under lördagen så får de heta fredags…Mitt fredagsfokus var att krypa ner i ett varmt skönt bad med en bomb med namn sexbomb från LUSH. Jag tände upp alla ljusen i badrummet och släckte lamporna så att det blev så så mysigt.

Fika fick bli bubbel i badkaret

Ibland måste man gå all in bara för att eller hur? Visst har jag fikat men inte fredagsfikat i rätta bemärkelsen som tanken var från början när jag började med mina FFF för några år sedan nu. Hur som helst. Jag utlovade bättring med bloggen tidigare i inlägget och så får det bli. Nästa fredag då ska jag fredagsfika i rätt bemärkelse jag lovar.

 

10 thoughts on “Bättre sent än aldrig fick jag till mina FFF

Add yours

  1. Men woow, hur mysigt har inte du i ditt badrum. Stort och öpper👏älskart. Förstår att det vart mysigt att släcka ner och krypa ner i det där karet👌

  2. Men vilket underbart badrum ni har. Ser helt magiskt ut att få koppla av där. Badbomber från lush är jag ett stort fan av, men det var längesedan jag köpte en nu. Nu när jag varken bor eller jobbar i Malmö längre är det sällan jag har vägarna förbi för att välja ut en.

  3. Var det ditt badrum du visade? Men så snyggt. Krypa ner i ett varmt bad hade varit underbart. Blåser och är ruggigt ute nu.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: