Julklappar till anställda och kunder

” Inlägget är i annonssamarbete med Erikssonreklam.se ”

Hej

Mindre än två månader kvar till självaste julafton nu. Har ni börjat med era julklappsinköp ännu? Julklappar till anställda och kunder. Som företagare eller chef är det även julklappar eller om så vill julgåvor till alla anställda som bör införskaffas. Gärna i god tid också så att alla anställda hinner få sin gåva innan dopparedagen. Att köpa julklappar till personal med stor spridning i intressen och åldrar kan vara svårt eller inte alls. Eriksson Reklam har levererat julklappar till företag och deras kunder sedan början av 90-talet.

Julklappar till anställda och kunder

Många företagare och chefer tycker säkert att det är svårt att hitta bra klappar. Det kan jag lätt tyda med tanke på vad jag själv fått i julgåva genom åren. Nu börjar det bli dax att planera för de anställdas klappar. Enligt en undersökning visades att hela 57% av de anställda får en julgåva från sitt företag. Den siffran tyckte jag personligen kändes lite låg men jag tror att storstäderna är flitigare med att dela ut julgåvor än många andra delar av landet. En sak som är säkert är att är det något år som alla anställda ska få en gåva så är det självklart i år. Coronaviruset har spökat på alla plan i världen och vårt egna land och alla behöver få uppskattning för sitt arbete.

Vilken är bästa julklappen till kunder och anställda?

Såklart att det är personligt vad mottagare tycker om och är intresserad utav. De allra flesta ger  bort julgodis och choklad vilket är mysigt och gott. Men alla tycker kanske inte det är så roligt även om chokladen är av finaste sort. Några jular har vi haft hur mycket klappar med julgodis som jag och R fått i julgåva. De allra populäraste sakerna att ge bort är gåvokort eller julkorgar av olika slag. Jag däremot säger inte nej till choklad och godiskorgar eftersom jag är en sockerråtta.

Julsäck God Helg

Gåvokort

Gåvokort är bra med tanke på att personal och kunder ofta finns i olika åldrar och intressen. Mottagaren kan i lugn och ro välja mellan många olika produkter. Erikssonreklam.se har gåvokort med upp till 400 valmöjligheter vilket kan vara en bra bästa julklapp. De har produkter inom kök, hem/hushåll, fritid, mat och välgörenhet. Produkterna levereras direkt till mottagaren vilket smidigt och bra för alla parter.

Gåvokort Nobel

Julkorgar är något alla uppskattar

Något som jag gärna skulle uppskatta om jag skulle få en julklapp som anställd eller kund är en korg med härlig spännande ny mat såsom oljor, kryddor mustig senap och goda ostar till exempel. Julkorgar är ofta uppskattat att ge när man är bortbjuden och just därför tror jag på det konceptet att ge bort en matgåva är ett vinnande koncept.

Alla ni som är på jakt efter bästa gåva till just era kunder och anställda.

Klicka in till

KRAM KRAM

 

 

8 thoughts on “Julklappar till anställda och kunder

Add yours

  1. Tänker då kommunen köper in. Alla får vi samma sak och det måste vara jättesvårt. Förra året fick vi också något gåvokort, och kunde välja bland ett rätt så stort utbud.

  2. När jag jobbade på SKV så fick vi alltid julklapp, när jag jobbade på FK så fick vi aldrig julklapp. Förra året var första året på SSC och då fick vi inte någon julklapp men detta året så ryktas det om att vi ska få julklapp.
    Jag tycker det är sorgligt att inte alla företag ger julklappar till sina anställda, det är ett enkelt men väldigt uppskattat sett att visa sin uppskattning för arbetet under året.
    Jag gillade kryddpaket! Det hade jag gärna tagit emot!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: