Över under eller från sidan

Halloj

Hur mår ni idag? Jag har trixat med några samarbeten.Ibland är det lite mera jobb och diskussioner kring dem än vad man kanske tror. Annars så har jag varit ute på promenader och lyssnat klart på bok. Plus att jag hämtat ut paket från Lyko med härliga produkter. Över under eller från sidan. Ibland när jag är ute och går brukar jag ge mig själv ledord för vad jag ska söka och leta med kameran. Vill ni se och kanske ge mig godkänt på dagens uppdrag.

Över under eller från sidan

Vi får nog börja med att visa dagens bilder från skogen i kategori annars blir detta säkert för rörigt även för mig.

Så först ut blir Över:

På hela två ställen låg det tappade vantar längs min väg. Har ni tänkt på att ofta tittar vi rakt fram eller upp? Det är sällan vi kikar både över eller under saker och ting. Däremot så iakttar vi oftare från sidan.

Under ytan nej nej under under

När jag gick en kurs i foto fick vi ta en perspektiv genom att se saker och världen underifrån. Det var en jätterolig kurs där vi fick vrida och vända på det mesta. I skogen idag hittade jag några spännande saker att se underifrån.

Sist ut blev från sidan

Ofta sneglar vi på andra eller något vi finner intressant från sidan. Från sidan är ofta enklare att kolla in något eller någon. För vi vill ju verkligen inte stirra eller titta på någon vi inte känner rakt framifrån. Små barn gör ju ofta så att de stannar upp och stirrar eller tittar på vad de ser. Men ganska snabbt kommer vi upp i en ålder när ingen vill vara den som får höra.

-Vad glor du på?

Hur som helst så nu kikar vi från sidan på lite skog och sånt.

Paket från Lyko till mig

Jag shoppade lite smått och gott från Lyko i helgen men dum som jag var glömde jag några saker som kommer imorgon istället. Det är verkligen alltid lika roligt att shoppa och öppna paket med skönhetsprodukter.

 

 

 

7 thoughts on “Över under eller från sidan

Add yours

  1. Ja det är jätteskoj att se och kolla på natur och så i andra vinklar. Likaså tänka hur fotat ska vara i andra vinklar, det har jag också gått flera kurser och det är jätteskoj att lära sig. En himmel t ex blir j mycket finare om man fotar mer underifrån

  2. Har man kameran med sig och man ser världen ur linsen upptäcker man så mycket. Har varit så dålig på att ta med den ut sista tiden. Tråkigt då jag egentligen gillar att fotografera.

  3. Mysigt med en liten fotorunda. Det är roligt att fota från lite andra perspektiv också. Oftast blir det ju bara vanligt framifrån.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: