FREDAGSSTATUS från mig

Hej Hej

Nu har jag landat i min favoritfåtölj med ett glas bubbel. En fredagskväll helt i min stil när jag får kura upp mig i fåtöljen med myskläderna på och gott i glaset. Men innan dess måste jag nog bjuda er på…FREDAGSSTATUS från mig. Så ni får lite koll på vad jag pysslat med mina sista 24 timmar.

FREDAGSSTATUS från mig

Igår kväll gav jag ut på en kvällspromis med reflexvästen på. Efter en dag då jag i mestadels satt och fixade med datorn. Ni känner säkert också till känslan då man bara måste komma ut och andas frisk luft. Det blev verkligen en underbar kvällstur längs bryggan bland annat.

Fredagsfikade på SurÅdeg

Det blev allt lite småstressigt innan jag kom ner till bageriet idag. Fredagsfika med Sanna och Lias väntade. För allra första gången när det gäller SurÅdeg blev jag lite besviken. Jag har länge varit sugen på deras chokladbulle. Så den bullen fick det bli för oss båda. Men ska sanningen fram så var den för kladdig och smakade lite för mycket choklad för oss båda två. Visst var den god men nästa gång blir det något annat av deras härliga sortiment.

Jag var visst lite smått stressig när jag skulle iväg som sagt. Inte nog med att jag var tok sen så regnade det massor vilket gjorde att jag fick låna Willes ena bil ner till bageriet. Där i stressen inför att hinna i tid och köra Williams bil så glömde jag nycklarna i dörren. Fy på mig.

Små söta tomtar i fredagspresent

Veckans fredagspresent blev lite snabbt där och då men jag gillade halva den. Det blev små söta tomtar och ett läppbalsam som jag inte gillade när jag väl fick prova på det. Förstår inte varför jag valde det ens när jag aldrig gillat det märket. Så mycket bättre att gå på säkra kort typ Rosenseriens läppbalsam eller något var en ofärgade från Yves Rocher.

Fredagsbubbel eller fredagsfokus vad är skillnaden

Det kan man verkligen undra vad som är skillnaden om det nu är någon. Hur som helst fredagsfokus för Kamilla idag är mys fokus med bubbel framför IDOL. Min stund denna fredagen passar mig perfekt idag.

 

 

 

10 thoughts on “FREDAGSSTATUS från mig

Add yours

 1. Tog också fredagsfika idag och blev också lite besviken vilket är ovanligt när det kommer till Konditori&s biskvier. Köpte en lakrits- och mjölkchoklad biskvi. Den var okej men för mesig i smaken.
  Sen unnade jag mig en fredagspresent, en ängel från Mitt&Ditt.
  Nu dricker jag vin i soffan och njuter av att tvn är avstängd. Att bara sitta och njuta i soffan är skönt.

 2. Här kröp jag ner till en film nu ikväll. Jag tog mig en promenad idag då det äntligen har varit lite sol här. Har regnat annars hela veckan 🙂

 3. Hade en liknande kväll. Idol, soffhäng, men skippade bubblet då dottern haft det lite tufft med andningen.
  Trist att du inte blev helt nöjd med chokladbullen. Fast det var kanske bra. Tänk om den varit fantastiskt- då hade du velat äta många sådana maffiga bullar framöver. Och om jag förstått dig rätt vill du ju hålla nere på sötsaker. Eller hur? 🙂

 4. Det är verkligen skönt att komma ut efter en dag inne tomtarna var verkligen väldigt fina 🙂

 5. Vilka så söta tomtar och ja skönt att komma ut då när ,man känner så, längtar tills jag känner tiden finns igen och att jag är frisk och kommer ut igen, nu har jag faktiskt inte orkat,

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: