Ta bort dålig lukt med Ozoneair

” Inlägget är i annonssamarbete med Ozoneair.se ”

Hej

Hur ofta har vi inte kommit in i bostäder, lokaler eller butiker där vi känt att här luktar det inte bra? Många gånger skulle nog alla svara på den frågan. Ta bort dålig lukt med Ozoneair. Avloppslukt må vara en sak men däremot mögellukt eller en bostad där rökare röker inomhus är inte nice att kliva in i alls. I flera fall spelar det ingen roll hur ofta man vädrar eller kör korsdrag för lukten sitter liksom fast.

Jag har idag fått lära mig om Ozoneair som är en maskin som producerar ozon som i sin tur eliminerar molekylerna som orsakar dålig lukt i ett utrymme. Alltså kan man säga att en Ozoneair trollar bort dåliga och mindre trevliga lukter. Vem vill inte ha en sådan maskin hemma? På bara några timmar luktar hemmet som nytt igen. Nästan lite för bra för att vara sant men detta är på riktigt.

Oftast är det stängda och dåligt ventilerade utrymmen som utsätts för fukt, mögel, tobaksrök som över tid kan börja lukta illa. Tänker spontant på vad dålig lukt kan ställa till med. Om jag skulle sälja min lägenhet och jag skulle vara rökare tror jag att de som kommer på visningen automatiskt skulle bli mindre intresserade om den stank rök.

Jag tycker dessutom att Ozoneair är en snygg produkt som lätt kan smälta in i ett rum.

Dåliga lukter neutraliseras

Ozongeneratorn omvandlar luftens syre till ett aktivt syre som kan luktsanera otroligt effektivt. Räddaren i nöden skulle man nästan kunna kalla Ozoneair. För visst är det så illa att dålig och otrevlig lukt kan skrämma bort både kunder och kanske rent av bekanta till oss. Ett ställe där jag personligen tror att generatorn kan göra stor nytta är i sommarhus och husvagnar som får stå vilandes i flera månader. De har lätt en instängd och frän doft när man återigen öppnar upp dem för sommarhalvåret.

Många fördelar med att använda Ozoneair

Framför allt så kommer produkten åt överallt snabbt och enkelt. Då den fyller upp hela utrymmet med ozonet som omvandlas. Det är även en smart kostnadsfråga när ozonet produceras direkt på plats. Därav blir enda kostnaden elen. Men en enkel knapptryckning sätter vi igång rengöringen och ny fräsch lukt i rummet skapas.

Ta er en titt inne hos Ozoneair på deras produkter – de löser problem med lukt!!!

KRAM

5 thoughts on “Ta bort dålig lukt med Ozoneair

Add yours

  1. Jag har tittat på den här produkten tidigare och tror seriöst att den är bra, hade gärna haft en sådan ute i vårt ena förråd, där det luktar lite unket….funderar på hur stora utrymmen de hanterar….får gå in och kika på deras hemsida tror jag, tack för tipset.

  2. Åh va bra. Sån behövs verkligen ibland. Nu bor vi i lägenhet men jag vet mina förändras gamla hus skulle behövt en sån 🙂

  3. Va bra att e finns en sådan borde förvaltaren i min byggnad ha för ibland luktar det så mkt rök el starka dofter el parfymer . Så man inte kan andas

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: