Skapa en yta med rumsavdelare

” Inlägget är i annonssamarbete med Bimago.se ”

Hej

Antingen så bor man stort med stora ytor att dansa och ta sig en sväng om på. Eller så bor man som de flesta i de större städerna trängre på grund av bostadsbristen och att bostäderna är för dyra helt enkelt. Kanske bor du litet och behöver skapa rum i rummen? Skapa en yta med rumsavdelare. Att enkelt kunna skapa ett rum i rummet är smart för att få till de rum och ytor som de boende önskar.

Skapa en yta med rumsavdelare

Compact living är en utmärkt lösning för alla. Med en rumsavdelare i form av en skärmvägg kan du på ett enkelt och prisvärt sätt skapa ännu ett rum eller del av ett redan befintligt utrymme. Hos Bimago hittar man allt till väggarna från canvastavlor till posters och rumsavdelare. Många mindre lägenheter och bostäder består ofta av stora rum som lätt kan delas av med rumsavdelare. Visst kan man kanske om bostaden är ens egen bygga en ny vägg. Men flera bostadsföretag säger ibland nej till att göra ingrepp i den lånade bostaden. Med all risk om man inte kan återställa till som det var innan den dagen man ska flytta. En vikvägg vara idealisk om du vill ha flexibiliteten att kunna dela upp ett öppet rum i flera separata.

Jag måste erkänna att jag blivit helt såld i två rumsavdelare från Bimago. Så mycket att jag nu klurar hur jag skulle kunna använda dem.

 Allt till väggarna från canvastavlor till posters och rumsavdelare

Bimago tror på att varje hem har sin egen själ och att det med rätt dekorationer är lätt att plocka fram själen. Hos dem finns allt från vackra, trendiga och moderna målningar, posters och  tapeter. Plus att de även har så fina eleganta rumsavdelare vilka jag fastnat mycket för. Bimago webbutik har över 13 000 unika motiv att välja på. Samt att varje vecka kommer det nya motiv som besökarna kan inspireras av och kanske välja på sina produkter.

Dags att inspireras av Bimago

Varför ska vi välja Bimago?

Framför allt för att Bimago är en butik man kan lita på i flera avseenden. Alla transaktioner i webbutiken är säkrade genom SSL-kryptering. Returpolicyn tillåter kunden att returnera köpta varor inom 30 dagar. Levererar till över 40 länder runt om i världen. Dina tavlor är färdigmonterade på kilram, tapeter på material lätta att klistra upp och väggdekorer på smidigt avtagbar film. Allt för att underlätta för kunden när produkten kommer till dem. Men kanske allra mest för att de har så fina och nytänkande motiv vilket jag gillar.

Besök Bimago om du vill förändra ditt hem!

Kram Kram

 

2 thoughts on “Skapa en yta med rumsavdelare

Add yours

  1. Bra grej om man har mindre yta att bo på. Jag delar av min etta med ett drapperi 😊 Man vill ha lite avskilt där man sover.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: