Regnet det bara öser ner

Hej

Regnet det bara öser ner. Här i Stockholm och har så gjort sedan i eftermiddags. Min torsdag har gått i ett med en massa måsten. Hela dagen har känts som jag gått i en dvala. När R är igång med sitt snarkande vissa nätter är det omöjligt för mig att somna. Jag måste få mina timmar sömn inte så konstigt egentligen.

Regnet det bara öser ner

I förmiddags var det strålande vackert väder när jag var iväg på jakt efter brallor till mig. Jag tyckte det var tomt med schyssta bra byxor i min garderob. Tur för mig att jag kom hem med lite smått och gott till mig. Tre par nya byxor och lite gosiga tröjor blev det i påsarna. Ett par av byxorna velar jag fortfarande på då de är lite stora i midjan men storleken mindre var för små.

Annars har det blivit några timmar med datorn i knäet för att var duktig och få saker att hända. På kvällen fick jag uppkörningsturen med Willes nya bil. Jag kan ibland fega ur att köra andras bilar. Men ibland kan det var fiffigt att jag kan låna Williams nya bil om jag måste ut och åka och Marcel har min bil. Check får jag säga för jag fick godkänt av Wille.

Bakom vindrutan var det ganska mysigt

Innan Tilda kom ut från träningen lyssnade vi på musik och jag lekte hobbyfotograf. Regn, lampor och mörker kan faktiskt bli en spännande och lite exotisk mystik kring.

7 thoughts on “Regnet det bara öser ner

Add yours

  1. Kan hålla med om att det är lite nervöst att köra andra bilar. Jag som är van vid automatare sedan 15 år tillbaka kan bli nervös när jag sätter mig i en manuell. Vilken pedal är vilken liksom?!? Fast att jag vet 🙂

  2. Det regnade hos mig med igår och idag. Skönt att du fick lite sol innan. Fina bilder ni tog från bilden. Ser riktigt häftiga ut 🙂

  3. Höst med regn och rusk är tråkigt tycker jag. Svårt att hitta rätt byxor. Hoppas du blev nöjd.

  4. Höstrusket är allt här nu. Regnade nog en del förut, men då var jag inne på Hagabadet och mös istället. Så skönt, och sen kom jag ut i den friska luften.

Kommentera

Up ↑

%d