PRP hårbehandling med sitt eget blod

” Inlägget är i annonssamarbete med Akacia medical hårklinik ”

Hej

Allt fler män och kvinnor söker hjälp för att de lider av ofrivilligt håravfall. Förr var det ovanligt att personer sökte hjälp när de fick problem med håravfall. Nu mera känner fler och fler till att det faktiskt går att motverka och ta tillbaka både hår och en aktiv hårproduktion. PRP hårbehandling med sitt eget blod. Metoden med att använda patientens egna blod är en effektiv behandling. Akacia medical hårklinik använder tillväxtfaktorer från patientens eget blod vilket inte innehåller några tillsatser för att stoppa både håravfall och tunnhårighet.

PRP hårbehandling med sitt eget blod

PRP får hårsäckarna att återhämta och påskynda patientens egna hårväxt. Fördelen med denna behandling är först och främst att den inte ger några biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler från patientens eget blod. Behandlingen är helt naturlig och innehåller inga tillsatser alls.

Platelet rich plasma eller PRP är en bra behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller kanske har börjat tappa sitt hår. Vill man få håret att börja växa bättre och få det att komma igång igen är PRP en bra behandling. Behandlingen kallas även för vampyrbehandling, Behandlingen med PRP kan utföras på håret på huvudet och på skägg. Akacia medical hårklinik håller till  i stor villa i Alvik i Stockholm.

Bilden är lånad från Akacia Medical.
Hur går en PRP behandling till?

Tillväxtfaktorerna hämtas från patientens egna blod via ett blodprov. Blodet centrifugeras och fylls därefter i ett antal sprutor med plasma. Dessa injiceras ytligt i hårbotten. Det ska inte göra särskilt ont att få dessa injektionerna  som är relativt ytliga och det kommer inte att kännas något speciellt. Kanske kan det svida eller spänna lite i huden vilket är helt ofarligt. De allra flesta som gör en PRP-behandling kan gå tillbaka till arbetet efteråt. Hur många behandlingar personen behöver är individuellt. Rekommendationen brukar vara en kur med 3–4 behandlingar för att på bästa sätt aktivera tillväxtprocessen som PRP ger upphov till i kroppen.

Bilden är lånad från Akacia Medical.
Hårtransplantation med garanti

PRP är inte en permanent lösning utan behöver underhållas 1 – 2 gånger per år. Att tappa hår gör de flesta och PRP hjälper till att bromsa det och stimulera ny tillväxt. Jag personligen har en ful ovana som gjort mig tunnhårig på två ställen. Det är nämligen så att jag gillar att smussla ihop hårstrån för att sedan slita bort dem. Tror att detta började när jag ofta satt i köer i bilen och inte hade något för mig. Världens sämsta ovana jag vet och kämpar med den dagligen. Skulle jag inte få ordning på min dumhet får jag kanske testa på en vampyrbehandling. För flintis vill jag inte bli redan nu.

Kram Kram

 

 

 

4 thoughts on “PRP hårbehandling med sitt eget blod

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: