Solen månen och sanningen

Hej igen

Så härligt när jag under dagens promis bara fick feeling och smet in på en kaffe på SurÅdeg. Helt inne i nya boken jag börjat lyssna på satte jag mig med min cappucino och lyssnade vidare. Tre saker kommer förr eller senare alltid fram. Solen månen och sanningen. Citatet av Karin Isberg stämmer så rätt in på dagens tanke och feeling hos mig.

Solen månen och sanningen

Jag började lyssna på Linnea Kulings Knutbyflickan – Livet i sektens innersta krets idag. Knutby dramat följde jag slaviskt och fallet fångade mig på många sätt. Så att lyssna på denna boken var nästan ett måste om ni förstår vad jag menar. Än så länge är boken riktigt bra och intressant.

På tal om solen, månen och sanningen så är det ju faktiskt så att de alltid kommer fram förr eller senare. Tänker kring Linnea som nu i samband med sin bok släpper sanningen om hur hon fick växa upp i Knutby. En dag kommer alltid sanningen fram alltid på något sätt vare sig man vill det eller inte. Har ni tänkt på det? Många gånger tror jag att flera tänker försöka ta med sig sin egen sanning in i graven och så kanske gör. Men sanningen kommer ändå fram på något sätt tror jag. Frågan är nog bara om de som bär på sanningen orkar stå för den eller bekräfta den IRL.

Värmde mig med en cappucino

Jag tog en helt annan sväng idag på promisen. En himla bra runda när jag till och med kunde stanna på en kaffe på SurÅdeg. Det är verkligen inte det lättaste att stå emot alla goda bakverk men jag spjärnade emot och fick nöja mig med mig cappucino. Chokladbullen har jag varit sugen på att testa flera gånger för den ser gudomlig ut tycker jag.

Kryss i taket

William har bett mig för länge om nu att jag skulle laga hål i fickor och ett litet hål under ena armen på en tischa han har. Jag har bara lovat och lovat att jag skulle göra det. Grejen är den att om och när det ska ske behövs Tilda hemma som kan trä nålen genom nålsögat. För jag ser fasiken inte hålet längre. Plötsligt hände det. Idag fick jag feeling och lagade äntligen Willes plagg med lite hjälp av Tilda då som nål och trådfixaren.

 

11 thoughts on “Solen månen och sanningen

Add yours

  1. Ehh, japp! Den chokladbullen ser fantastiskt god ut! Där har du något att se fram emot på någon av dina fredagsfikor 🙂

    Boken låter intressant så jag lägger till den i min app. ”Problemet” är att jag börjar få en gedigen lista nu… He he!

  2. ja kan tro att det var fängslande att höra den storyn och ja, man vill ju gärna höra hur det tänks i alla lägen och ja på ngt vis eller sätt kommer nog alltid sanningen fram, så även kanske här

  3. Det där låter som en bok i min smak. Ska kolla om jag hittar den. Det där café ser ju så mysigt ut och vilka bakverk dom har,

  4. Vilken mysig stund på caféet 😊 Jag har min mormor som får fixa hål i mina kläder. Hon kan sånt

  5. Vilket mysigt kaféet verkar vara och så mycket gott. Härligt att du har hittat en bok som du tycker är så bra. Duktiga ni är som lagade kläderna 🙂

  6. Först och främst så måste jag bara säga: VILKA NAGLAR! Så snygga!!!

    När pressen skrev om knutbydramat så var jag lite för liten för att förstå eller intressera mig men i efterhand så kan jag inte läsa nog om det! Kan du inte komma med en recension på boken sen?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: