Årets första julpynt inhandlat

Hej Hej

Nu börjar helgen gå mot sitt slut. En himla lugn och skön helg måste jag konstatera. I morse var jag snällaste curling morsan i stan som skjutsade Marcel till jobbet. Efter att han haft en utekväll på stan och kanske inte var helt ok för att köra bil. Resan tillbaka hem genom stan var magisk när solen höll på att gå upp. Tänk om jag kunde gjort två flugor i en smäll såsom kört bil och fotat samtidigt…Hur som helst….Årets första julpynt inhandlat. Tänk att sätta check på den redan.

Årets första julpynt inhandlat

Curlingmorsan var i farten ännu en gång idag då hon även åkte till Bromma för att hämta hem sonen. Så snäll jag är eller hur!!! Jag hade med mig både stor och liten till Bromma för att hämta Marcel. Så vi smet in på Bauhaus bredvid och gick ett varv. Alltså jisses vad det hade plockat fram julsaker. Hela den avdelningen var fullproppad med tomtar och stjärnor.

Tänk att snart är det dags för alla julmarknader om det nu blir några sådana av i år. Hoppas och håller mina tummar och tår gör jag verkligen. För jag älskar tiden före jul nästan mer än självaste julafton. Men är det inte lite konstigt att butikerna gasar på med jul innan halloween är över?

Fyndade ny adventsstjärna för 10kr

Där fanns en hylla med fjolårets adventsstjärnor som såldes ut för ingenting alls. 10 kr för de små och mellan och 15 för de större stjärnorna gick inte motstå. Jag hittade en svart superfin stjärna som jag tror kommer passa perfekt. Det är ju alltid lika roligt att fynda. Annars så strosade vi runt bland badrumsinredningarna och drömde om att göra om både lilla toaletten och tvättstugan. Tänk att drömmar kostar ju ingenting visst är det härligt.

Fredagspresenten glömde jag inte alls

Jag fick frågan om jag glömde eller hoppade över fredagspresenten i fredags. såklart att jag inte gjorde det som är så viktigt. Däremot så hade jag inte klickat hem den när jag skrev senast i fredags och jag skriver först nu till er. Jag kikade runt efter en mössa egentligen inne hos Åhlens som ofta brukar ha riktigt bra sortiment när det gäller mössor och vantar. Två förslag har jag men de kikar jag vidare på när jag är i stan på onsdag. Fredagspresenten blev bra ha saker från Åhlens rea sida. Smart tycker jag när man kan välja att hämta sina varor på plats i butiken. Så det paketet tar jag med hem på onsdag tänkte jag. Nu ska ni få se vad presenten innehåller.

13 thoughts on “Årets första julpynt inhandlat

Add yours

  1. Härligt med en lugn helg, min har inte varit så lugn jag hade velat haha 🙂 knas så mycket julsaker som finns framme, varit framme i över en månad här i la. 😂 Men rätt fint att titta på 😁

  2. Jag menar också att man bör vänta med julpyntet tills halloween är slut. Men också att jag älskar tiden före jul. Jag har alltid semester veckan innan jul och jobbar mer än gärna mellandagarna istället.

  3. Jag tycker också att det är galet tidigt alla julsaker åker fram i butikerna i år. Men det är ju ett galet år och vi behöver väl något att se fram emot 🙂 Fast jag blir lite stressad. För jag vill ju titta på det, men ändå vänta. Lite som med julmust. Vill inte börja dricka det i oktober, men tycker ju att det är gott, ha ha!

  4. Bra val av fredagspresent:) helt sjukt att butikerna är fulla med jul! Älskar också myset innan jul men än är det lite tidigt även om jag längtar!

  5. Ska gå igenom mitt julpynt, och se om något behövs något nytt. Vi ska till Ullared och handla allt som behövs inför julen. Håller med dig om att tiden före är det bästa. Själva julafton är ju bara målet.

  6. Haha tycker det är så roligt att alla tycker att det är så tidigt ”i år”, men det är alltid samma vecka som det plockas fram ju, typ v.39 och det är ju bara mysigt tycker jag som älskar julen… 😉 Och även i min butik är julen framme (lite senare än vanligt faktiskt) och allt jag sålt i helgen var i princip just julsaker, så jooo man längtar nu <3 Så fin stjärna som du fyndade!! Kram fina!

  7. Visst är det mysigt med julpynt. Men jag tycker det är på tok för tidigt i oktober redan! Det förstör stämningen.

  8. Jag tycker att de tar fram julsaker alldeles för tidigt. Men kul att du hittade lite jul pynt nu. Härligt när man hittar billiga saker 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: