Allt var upplagt för mysfika i skogen

Hello Friday…

Fredagen började lite annorlunda efter en natt på soffan. Visst sov jag bättre och vaknade inte att att någon snarkade men så vidare skönt är det faktiskt inte att sova på soffan. Jag gav mig ut tidigt till skogen idag med kaffetermos i ena fikan. Möte och en PW stod på listan. Allt var upplagt för mysfika i skogen. Men men jag var nog allt lite stressad innan jag kom iväg.

Allt var upplagt för mysfika i skogen

Så hade det säkert blivit också om jag inte glömt lägga i kaffepulver i termosen. I termosen fanns det hett vatten med en gnutta kanel. Bara att le åt eländet och inse att jag inte hade alla hästar hemma i stallet i morse. Hur som helst så hade jag en mysig och skön promis i skogen efter mitt möte med Relationspodden i öronen. Jag erkänner att jag är ett stort fans av Bingo Rimér och även Katrin ibland.

Tjuvkikade in genom en fönsterluckan

Jag smet upp till ena torpet idag igen bara för att. Det är allt mystik och lite smått pirrigt att vara vid dem och kika runt. Idag såg jag att det gick kika in via en fönsterlucka. Såklart tog min nyfikenhet över och jag kikade in. Så får man nog inte göra men jag kunde inte låta bli kan man säga. Min härliga stund i skogen idag fick bli fredagsfokus. Jag gick även sista kilometern hem och plockade med mig vackra strå som nu får bo vid ena spegeln i stora badrummet. Skapa och vara kreativ har jag aaltid haft ett stort behov utav.Tanken var att idag åka in till Gamla Stan på Saltspa men jag fick eller behövde ta ett möte idag så spadagen blir på onsdag istället.

Fredagsfika ute i solstolen

Solen strålade och jag kände mig härligt nöjd efter förmiddagen i skogen. Trots tokeriet med kaffet. Men det gick ju enkelt att lösa hemma vid. För på fredagar ska det ju fredagsfika om man är jag. Helt underbart att halvligga i ena solstolen fullt påpälsade med både utebyxor, jobbstövlarna och mössa och ta en fika. Livet och jag kan jag bara säga.

 

 

 

10 thoughts on “Allt var upplagt för mysfika i skogen

Add yours

  1. Det låter som du haft en mysig stund i skogen idag 😊… Nu blev tillochmed jag nyfiken på vad som fanns där inne..
    Härligt att ta en kaffe ute i skogen 😊

  2. Så synd på kaffet men det låter som du fick en skön stund i skogen ändå. Jag hade också varit tvungen att kika in igenom fönstren. haha
    Du har helt rätt, att fika ute är alltid gott och inte bara under vår och sommaren. Ska försöka anamma det mer!
    ha en härlig helg!

  3. Om ni hade lika underbart väder som vi så förstår jag att det blev en mysig tur i skogen. Lite surt med kaffet bara….jag hade gjort som du, hade jag fått en chans att kika in i stugan hade jag absolut gjort det.

  4. Fika i skogen är bland det bästa som finns om man frågar mig 😊 Det är lite mystiskt spännande med sådana där gamla torp och så i skogen 😄 Gillade sådant när jag var yngre.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: