Det kommer bli bra det kommer bli bra

Hej

Jag satt återigen i bilen på vår garageuppfart igår och hade telefonmöte. Det har blivit många sådana på sista tiden. Personligen tycker jag det är skönt att ha lugn och ro och kunna prata ostört. Så för mig passar bilen perfekt. Så fridfullt det såg ut längs vår husvägg vid garaget och förrådet. Det kommer bli bra det kommer bli bra. Hela bilden framför mina ögon ville nog berätta något för mig. Så kändes det i alla fall.

Det kommer bli bra det kommer bli bra

Har ni också tänkt på att ibland när det spelas låtar på radion känns det som de vill säga dig något. Skicka ett meddelade från högre makt liksom. Efter mötet igår tog jag några djupa andetag och satte på radion under tiden. Då fick jag höra Det kommer bli bra det kommer bli bra Laleh. Det får jag verkligen hoppas. För vem vet vad som händer i framtiden eller hur morgondagen ser ut heller för den delen. Tror minsann det är just precis detta som är livet att vi aldrig kan veta eller se in i framtiden.

Laleh – Det kommer bli bra det kommer bli bra.
Om jag går vilse
Få mig att hitta tillbaks
Visa mig havet igen
Det som fanns före och är större än jag
Flytta på stenar
Lär mig nåt mera
Barnen dem sjunger
Vi har alla svar
Dom växer som träden
Snart äger ni världen
Ni får mig och tro
Ni kommer klara er bra
Jag är bara en sten i havet
Det är inte värre än så
Så, så, så, några ringar på ett hav
Är allt vi lämnar kvar
Du är bara en sten i havet det är inte värre än så
Så, så, så, vad var det ni sa? vad var det vi sa
Det kommer bli bra, det kommer bli bra

Säg det är lätt, så lätt jag borde förstå

 

10 thoughts on “Det kommer bli bra det kommer bli bra

Add yours

  1. Vilken jättefin text! Tror faktiskt inte att jag har hört den låten… men håller med om känslan att det ibland känns som högre makter vill berätta något för en!

  2. Förstår att du väljer bilen för samtal, här är det svårt att hitta någonstans att prata ifred. 🤔 Ibland stänger man in sig i sovrummet 🙂

  3. Jag har nog inte känt så men visst ibland när jag är ute och går och verkligen börjar lyssna ordentligt på till låtarna kan man tycka att de är relaterbara.

  4. Ibland känns det som att låtarna talar direkt till mig om jag mår dåligt eller dylikt. Eller har en speciell känsla 🙂 Klart allt blir bra man får aldrig ge upp – aldrig 🙂

  5. Laleh och typ Melissa horn har så väldigt fina låtar som man blir väldigt lugn utav . Tror jag ej lyssnat på denna låten , tack för tips 🙂

  6. Kan vara så ibland, och vem vet, kanske var det ett tecken från en högre makt eller det högre jaget som gjorde att den låten spelades just då.. tror att det är personligt sunt och friskt att tolka saker som man vill..

  7. Absolut! Jag är helt säker på att vi drar till oss sånt som vi behöver alltså inte vill utan behöver. Som små meddelande.
    Fin text men jag vet inte vad det är för låt, ska genast kolla upp det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: