Orangea vantar funkar inte alls

Hej

Det är ju inte alltid som jag ligger på topp när det handlar till outfits. Nej då långt ifrån alltid men någon rim och fason har jag nog haft vad gäller kläder genom livet. Mode och detaljer har alltid legat mig varmt om hjärtat. Till idag då får jag väl erkänna. Orangea vantar funkar inte alls. Alltså hur tänkte jag egentligen kan man ju ta sig en funderare på.

Orangea vantar funkar inte alls

Efter en morgon med en del fix och trix framför datorn var det så skönt att ta på mig tights, mössa och vantar för att gå min runda. Så långt var ju allt okej. Mössa var så skönt och lika så att ta på mig tunna fingervantar för att slipa frysa i skogen. Men när jag mötte ett par med deras hund på spåret vilka jag känner till ramlade polletten ner. Redan på långt håll kunde jag se att kvinnan kommenterade något på mig till sin man. Inte för att jag brukar bry mig för jag har alltid gått min egen väg när det kommer till allt egentligen.

– Kallt idag så vantarna behövs verkligen, säger kvinnan när vi möts. Var på jag såklart kikar ner på mina vantar. Alltså visst att orange är en cool färg men inte på vantar när man snart ska fylla tant. Visst att de var både varma och galet billiga på Rusta för 15kr i våras tror jag men alltså no no NEJ. Orangea vantar funkar inte alls. Det var ju verkligen en himla tur att jag hade dem i skogen och inte på tur bland en massa fixade människor.

Dagens runda avklarad

Men men jag bjöd på dem mina skrikiga vantar idag som dagens wao – look at me grej. Rundan var skön men det var allt lite kallare och blåste av och till. Därför gjorde jag rätt val som drog på mig både mössa och skrikvantar. Benen var lite trötta idag efter nästan en mil i benen igår. Så jag gick min runda på 5km runt Mellansjön. Den var helt lagom för mig idag. Ibland måste vi faktiskt vara lite snälla mot oss själva och vara nöjda med det lilla som många gånger är gott nog.

Nu snart dags för telemöte så jag behöver sätta lite fart. Må så gott nu alla fina.

 

10 thoughts on “Orangea vantar funkar inte alls

Add yours

 1. Näe ok att dom va skrikiga orange men vad gör det om dom är sköna när man går i skogen.. Tycker inte man behöver ens kommentera som hon gjorde så löjligt..
  Härlig skogspromenad 😊

 2. Det var mig några orangea vantar det! Hahaha
  Jag tycker att du kan använda dom när som och var som! Det är ju bara kul med färg! Jag har chockrosa vantar och mössa.
  Jag tog mig också en promenad idag men det blev bara 3 km men det är ju min smärtgräns nu för tiden så jag får vara nöjd med att jag kom ut iaf.

  Jag tycker det är mysigt att det blir kallare och mörkare, varm o’boy och tända ljus tiden är här! 🙂

 3. Äsch då, jag känner väl som mest att man ska ha på sig det man trivs i! De var väldigt orangea men det är bara mysigt tycker jag – nu saknar man ju färg mer än någonsin! Hade blivit superglad om jag såg dig med dina vantar på spåret!

 4. Börjar verkligen bli kallt nu. Känner att det är dags att plocka fram lite varmare kläder. Orange är kanske inte min färg, men bara det är varmt

 5. Tycker vantarna var fina jag, och i skogen brukar det ju vara okej med lite udda kläder.. Kanske är lite väl skrikigt med den färgen om man ska ta en shoppingrunda på stan men i skogen är de helt okej tycker jag..fina höstbilder du tagit

 6. Onödig o lägga kommentar på det . Det var ju inget konstigt att du hade färgglada vantar. Blir trött på folk som ska lägga i sej i onödan .

 7. Vantar på promenad spelar inte så större roll tycker jag. Hon kanske bara menade att det har blivit kallt.

 8. Orange är inte min färg, men båda barnen gillar det på vissa plagg. Däremot tycker jag att det är så härligt med människor som vågar har färgglada kläder! Det piggar verkligen upp!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: