The only way is up

Hej

I morse kunde jag verkligen valt att dra täcket över huvudet efter en helt pissig natt. R är en snarkare som börjat snarka mer och mer på sista tiden. Ofta slutar han runt 01:30 men i natt har han varit igång av och till hela natten. Så ni kan ju bara gissa hur mörka mina ringar under ögonen är idag efter knappt ingen sömn. The only way is up. Dagen fick allt börja med en snabb ”upp och hoppa kaffe” för att få igång mig. Idag väntade nämligen browlift och det kunde jag ju inte missa.

The only way is up

För mig var det verkligen ända vägen att kliva upp ur sängen och sätta fart. Bekymmer kommer ju sällan ensamma. Varför är det så egentligen? Jag var som en snigel idag och fick springa sista biten ner till bussen. För just idag fanns det inte heller någon bill hemma till mig så jag fick snällt åka kommunalt även ner till pendeln. Inne i stan hann jag gå en sväng bort mot Nytorget innan min behandling började. Stegen gick mot Pärlan för att köpa med mig lite kola men de hade stängt måndag och tisdag. Så himla typiskt!!!

Browlift hos Flawless by Lyx

Nu är det kanske många som tänker att om man ska gå och fixa sina ögonbryn så kanske man ska ha några. Jag är fullt medveten om att jag är född med gles och ljusa brun men det kunde ju inte bli sämre direkt med en browlift hos Flawless by Lyx. Min behandlare var kanon gullig och proffsig Rania hette hon och det visades att hon var från Tumba. Så liten världen är ibland eller hur.

Bildlånad från Flawless by Lyx
Denna sötnosen stod innanför dörren och skrämde slag på både mig och en annan kund som kom strax efter mig.

Browlift hjälper oss som inte orkar fixa med ögonbrynen vareviga morgon. Behandlingen ger fylligare bryn och formas exakt så som du vill ha dem. Dessutom ingick en stärkande keratinbehandling som tillför vitaminer, mineraler och protein. Browlift är en brynbehandling där de ändrar brynhårens riktning vilket ger ett mer fylligt & upplyftande utseende. För ett mer intensivt resultat kan man även färga brynen i samband med denna behandling. Hållbarhet såklart beroende på brynväxt kan hålla upp till 4-6 veckor. Jag valde att inte färga mina bryn denna gången eftersom jag först och främst ville se om en browlift skulle göra någon förändring för mig. en klar förbättring syns redan nu på mina bryn så jag är glad och nöjd.

Vitlök ska få ögonbryn att växa

Min hudterapeut Rania tipsade om att bästa sättet för att få fart på ögonbrynen så de växer på sig är att pensla eller kamma vad man nu vill kalla det med en vitlök. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare men gillar verkligen alla husmorskurer. Svavelkomponenterna i vitlök fungerar som växtagenter för dina ögonbryn och gör dem tjockare. Det kanske inte har den bästa doften men det är bra om man vill ha fylligare ögonbryn.

 

7 thoughts on “The only way is up

Add yours

  1. Gahh för snarkande karlar, min pappa snarkar så det låter som hela taket ska lyfta. BQ snarkar ibland, men han brukar sluta då man petar till på honom. Jag har också funderat på att göra browlyft, jag har förvisso väldigt täta tydliga ögonbryn så jag är rädd att de på mig skulle se för mycket ut så

  2. För några år sedan brydde jag mig inte om ögonbrynen men så erbjöd sig min frisör att fixa till dem och jag såg skillnaden och hur mycket piggare jag såg ut. Så nu är jag lite mer noggrann.

    Så irriterande med en snarkande man bredvid sig. Min man snarkar bara ibland men han drömmer desto mer och pratar och skriker ganska frekvent. (Mardrömmar)

  3. Att sova när man hör någon snarka är typ omöjligt. Tycker du det blir brands browlift? Blir det stor skillnad? Sugen på att testa.

  4. Min man snarkar otroligt högt men jag har blivit så van vid det att jag har svårt för att somna om han inte är hemma. Min man snarkar oavsett hur han ligger, även om han ligger på magen.

    Min ögonbryn behövs verkligen fyllas, måste plocka dom hela tiden känns det som. Men jag skulle vilja testa ögonfransförlängning men jag vågar inte, tänk om de petar en i ögat.

  5. Jag har mörka ögonbryn så behöver inte fylla i dem dock brukar jag rycka mina ögonbryn ibland då de växer. Härligt att du har fått bra hjälp 🙂

Kommentera

Up ↑

%d