Grillade korv och burgare till lunch

Hej

Nu har jag tillbringat denna härliga höstdag med att vara ute så mycket jag bara kunnat. Vi har haft helt underbart höstväder hela dagen. Grillade korv och burgare till lunch. Annars så har jag fastnat för en ny serie på Netflix som jag betat av några avsnitt på.

Grillade korv och burgare till lunch

Visst är det härligt med grillat. Vårens första grillning och sista innan man plockar undan grillen för vintern smakar alltid allra bäst. Redan igår var min plan att plocka bort sommarens sista saker som är kvar ute i trädgården. Men regnet öste ner nästan hela dagen så jag bangade helt enkelt. Vet inte om jag plockade bort så mycket idag heller men grillen fick jobba en stund. Vi brukar på tal om grillen ha den längst fram framför alla möbler som vi snart ska gömma under presenningar. Så vi enkelt kan dra fram den om vi får feeling och vill grilla även om det är vinter.

Solrosorna tog sig till sist

Jag kämpade och var så noga med mina sådda solrosor. Men de verkade inte vilja sig ordentligt. Det växte och växte men några blommor blev det inte av förrän idag då jag såg att vi minsann fått blommande solrosor bakom växthuset. Skam den som ger sig. Bättre sent än aldrig eller vad man nu ska säga.

Nästa vecka blir händelserik tror jag

Jag behöver verkligen få in mera posititivtet i livet på alla plan. Nästa vecka ser jag fram en dag på Söder med en ögonbrynsbehandling med browlift, på fredagen blir det Stockholm Salt Spa och så har jag ett besökt på Spritmuseet att se fram emot. Annars är det möte som vanligt plus att jag ska på två webbinarium. Vad har ni för kul inplanerat nästa vecka?

 

 

14 thoughts on “Grillade korv och burgare till lunch

Add yours

 1. Jag håller med, första och sista grillningen är bäst…sen blir det alltid en och annan gång även vinterstid. Verkar vara en härlig vecka du har framför dig…här är det inga planer mer än att fortsätta läka.

 2. Åh så mysigt med grillning! Det är ju något extra med att grilla korv på hösten/vintern:) låter som du har en härlig vecka att se fram emot:)

  1. Grillat är godast! Smakar så gott att äta utomhus.
   Solrosor, vilken lycka. De är så vackra.
   Låter som du ska få en toppenvecka, själv vet jag bara att vecksn startar med vattengympa med tjejerna
   Kram Kajsa

 3. Grillat är godast! Vi valde dock att steka korven igår eftersom det regnade här.
  Denna arbetsveckan har inga roliga avbrott eller ens avbrott men till helgen åker vi iväg på crossläger och det är lite kul.
  Ha en härlig måndag!

 4. Åh vad längesedan jag var in hit känner jag, så roligt att kika in här igen! Men vad mysigt att verkligen ta vara på hösten och vara ute sådär. Finns inget bättre än vackra färger och äta något gott! Vi har också varit ute en hel del nu i höst och bara njutit. 🙂 <3

 5. Men åh de ser ju supergott ut 😉 Grillat kan man aldrig klaga på, eller hur hehe 😉 Nu vart jag ju hungrig o vet inte när sambon kommer hem xD Klart man vill ju äta tillsammans med honom 🙂

Kommentera

Up ↑

%d