Bästa flaskan rosé i fredagspresent

Hej

Lördag morgon, så skönt känner jag. Än så länge har jag inte så stora och vidlyftiga planer för dagen. Mer än att hämta T från gympan, ge mig ut på min PW och plocka undan i trädgården. Bästa flaskan rosé i fredagspresent. Jag fick tips redan i somras om detta rosé av en vän som tyckte det var kanonbra. Så jag ville ju inte vara sämre utan klickade hem det från Vinoteket.

Bästa flaskan rosé i fredagspresent

Nu på hösten ska man väl egentligen inte dricka rosé som i alla fall jag förknippar med vår och sommar. Men det struntade jag i med all rätt för detta rosé tog mig med storm. Fruktigt och frisk med en bra syra och bubblor helt i min smak helt enkelt. Denna veckan var det allt en bra fredagspresent till mig. Vinoteket har jag handlat mycket från och gillar det verkligen. De har bra sortiment och så hemkörning och det gillar ju jag. Jag fick mig  allt en mysig fredag med mitt rosé och ostbågar framför IDOL.

Fredagsfika med cocosbollar

Cocosbollar är förbaskat gott och faktiskt inte så himla onyttigt heller. Och sånt gillar ju i alla fall jag. Hur som helst så drog jag inte iväg någonstans på fredagsfika igår. Lusten infann sig inte riktigt då det kom så mycket annat emellan hela tiden. Men ibland är bästa fikan hemma, hopkurad med en film i soffan under gosiga filten.

Fotopromis utan lurar som fokus

Varför har alltid lurarna till mobilen en förmåga att försvinna när jag som mest behöver dem? Antingen så hittar jag inga eller alla mina. Plus att jag blir otålig om de inte dyker upp när jag ropar på dem typ. Hör ni jag tror att dem som kommer på grejen med hörlurar eller mobilen som kommer svara om man ropar på dem blir stenrik. Tänk vad fiffigt om jag bara kunde ropa på mobilen så gav den ifrån sig ljud så jag hittade den på momangen. Vad tror ni är inte det en toppen grej?

Hur som helst, det fick bli en promis utan lurar där de inte dök upp när jag behövde dem. Tur i oturen kanske för jag gick runt och fotade istället. Bra fredagsfokus att leta vackra detaljer som symboliserade hösten. Väl hemma så låg lurar på hyllan i hallen.

 

 

12 thoughts on “Bästa flaskan rosé i fredagspresent

Add yours

 1. Vad härligt att du tog dej ut på en foto promenad ändå tråkigt att du inte hittade dina hörlurar 🙂 men det brukat va så när man sen inte ska ha sakerna då poppar dom fram 🙂

 2. Men åh…så vackra höstbilder du har tagit….älskar inte hösten, men älskar bilder av hösten…det är vackert. En av de mest använda funktionerna på min applewastch är ”pinga din telefon”. När jag trycker på den knappen så ger sig telefonen till känna med en stark signal…oavsett om jag har ljudet på eller inte. Hade behövt det till mina nycklar också…hörlurarna har jag ganska bra koll på, tack och lov.

 3. Jag går sällan utan lurar, vilket kanske är dumt när jag tänker efter. Då kan jag ju aldrig fokusera helt på ex naturen, som du gjorde på sin promenad. Fina bilder!

 4. Vilka fina bilder du tog på din promenad. Kanske ska skicka efter detta rose vin som du pratar om tror jag kan gilla det. Gillar fruktiga viner 🙂

 5. Det kanske var precis vad du behövde och därmed hittade du inte lurarna.
  Härligt med en skönt fotopromenad. Det var ett tag sedan jag tog en sådan nu. Kanske skulle göra det idag? Tja vi får väl se vad som händer med dagen när resten av familjen vaknat.
  Härliga höstbilder!

 6. Bra fredagspresent det blev 🙂 Klart du kan dricka rosé nu också. Har haft en förmåga att tappa bort alla lurar, men köpte ett par trådlösa för ett tag sen. Dom är kvar och använder dom flitigt.

 7. Kul när man hittar ett riktigt gott vin. Sneglade lite rose i fredags, men det blev ett vitt.
  Ibland kN det vara skönt att gå utan musik och lurar när msn är ute i naturen. Fins foto blev det.
  Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: