Pressmingel för Bedrägeriet av Staffan Nordstrand

Hej Hej

Ikväll har jag varit på event igen. Pressmingel för Bedrägeriet av Staffan Nordstrand. Jag har redan läst eller lyssnat på boken som var helt magisk. Han kan verkligen fånga sina läsare författaren Staffan. Kvällen var verkligen lyckad plus att det var skönt att få komma iväg och andas livet igen.

Pressmingel för Bedrägeriet av Staffan Nordstrand

Det var ett tag sedan jag var iväg på något kul och givande event nu på grund av det härliga viruset som härjar runt överallt. Just därför var jag så glad när fina Malin Tilja bjöd in mig. Extra roligt när Staffan Nordstrand är en författare som jag tycker mycket om. Han har verkligen förmågan att trollbinda sina läsare. Jag låste in mig i mig själv i två dagar och lyssnade varje ledig stund en helg på Bedrägeriet. Allt annat runt omkring fick snällt vänta på att jag skulle lyssna klart.

På minglet bjöds det på bubbel, gott och dricka och lite smått och gott. Thomas Bolme som läst in boken som ljudbok kom och läste delar av boken för oss alla. Det var såklart verkligen supermysigt att få höra honom läsa på riktigt eller in real life om ni förstår vad jag menar.

Superfina goodiebags fick följa med hem

När man får goodiebags blir i alla fall jag som barn på nytt. Det är så roligt att kika i påsarna när man väl är hemma eller på hotellrummet. Idag var det fin fina saker i påsarna. En entrébiljett till Sturebadet Marina Towers SPA avdelning. Från Rosenserien som jag gillar fick jag deras bodyscrub som jag använder flitigt plus en cotton mask. Transderma var ett helt nytt märke för mig. De skänkte sitt Travel Kit vilket ska bli spännande att prova på för det pratas mycket om det märket och deras hudvård lite överallt nu. Staffans bok fick jag signerad only for me.

Johanna Altun vann en av de allra finaste gåvorna ett paket stort som en tårtkartong från Transderma. Wao vilken fin paket. Stort grattis Johanna.

Vackra gamla Saltsjöqvarn i mörkret

Jag satt en liten stund ute i den friska luften och andades frisk luft innan Wille kom och hämtade mig. Attans vad Stockholm är en vacker stad. Jag vet att jag tjatar hål i era huvuden men så är det bara.

Tack alla inblandade för kvällens covidvänliga bokevent.

 

9 thoughts on “Pressmingel för Bedrägeriet av Staffan Nordstrand

Add yours

  1. Ohh vilket roligt event och så fina googiebag ni fick. Samt så fint inlägg du också gjort för minglet, man får känna på det och känna som man var med lite. Samt så fina produkter ni fick i googiebagen och fint singerad bok.

  2. Stockholm är en kanonfin stad som erbjuder alltid något för alla ❤️ vilket trevlig evenemang du fick vara med på.. Goodiebag.. Älskar att få en sån, spelar oftast inte så jättestor roll vad det är i dom, det blir lite som julafton/födelsedag varje gång man får en.

  3. Vilken trevlig kväll. Evigheter sen jag var iväg på något sådant och jag saknar det. Bor på andra sidan av landet, men får hålla med dig. Stockholm är en vacker stad.

  4. Så kul att gå på event. Nej det har inte hänt mycket nu den senaste tiden. Så det är roligt att komma iväg på något.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: