Ett äpple om dagen håller doktorn borta

 ” Inlägget innehåller annonslänkar från Middagsfrid ”
Hej

Jag känner mig lite småfrusen efter att varit ute i trädgården och plockat. Solen sken och det var höstlikt och friskt men det märktes att det var kallare idag. Termometern visade under 10 grader när jag kom in i värmen igen. Ett äpple om dagen håller doktorn borta. Satte mig i en av solstolarna och tog en kaffe och dagens äpple medan jag lyssnade ut Ninni Schulmans Flickebarn nr 291. Hör ni den boken får bli dagens tips till er från mig!!!

Ett äpple om dagen håller doktorn borta

Äpplet har många fantastiska egenskaper. Vill du lära dig om fördelarna med att äta ett äpple om dagen? Vi har ju ett ordspråk som talar för att vi alla ska äta minst ett äpple om dagen nämligen –  Ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen. Det finns flera fördelar med att äta äpplen. De innehåller bl.a. antioxidanter som skyddar våra celler och vattenlösliga fibrer som kan hjälpa vår matsmältning. En studie jag läst visade att ett vanligt äpple innehåller mer än 100 miljoner  bra bakterier.

Så för min del borde jag hålla doktorn borta från mig idag i alla fall. När jag var i typ 20 års ålder tror jag däremot att jag åt på tok för många äpplen då jag ofta fick ont i magen istället och gallan stökade. Nu för tiden har jag en humanare inställning till äpplen vilket är skönt.

Bästa Matkassen 2020

Jag eller vi som familj gillar att prova på olika matkassar och handla mat på nätet. Idag har jag klickat hem en matkasse från Middagsfrid. Självklart så fastnade jag för att Middagsfrid blivit utsedda till vinnare i Bäst-i-test.se  matkassar 2020. Den utmärkelsen firar Middagsfrid med att erbjuda alla nya kunder upp till 300 kr rabatt på sin första matkasse.

Middagsfrid levererar till Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Nyköping, Örebro, Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Varberg, Falkenberg, Halmstad och Helsingborg.

Originalkassen 5 för 4 (Stora matkassen)
5 middagar för 4 personer, 945 kr per leverans (prova-på-pris 645 kr)

 

6 thoughts on “Ett äpple om dagen håller doktorn borta

Add yours

  1. Tack för boktipset, ska kolla om den finns på Storytel…Äpple är gott, jag gillar att skära det i bitar eller klyftor och sedan äta det. Matkassar har jag provat men det är inget för mig…inte att handla mat över internet heller. Jag vill gärna se hur maten ser ut innan jag köper den.

  2. Jag gillar att man äter frukt i förskolan för jag gör det hemma också men inte så ofta… På förskolan glömmer man liksom inte frukten till samlingen 😋

  3. Jag gillar äpple men jag glömmer bort att äta frukt helt. Så här års tar jag helst satsumas.

    Vi har haft matkasse till och från sedan barnen var små. Jag tyckte bäst om Linas Matkasse medan mannen tyckte bäst om CityGross matkasse. Coops matkasse gillade vi inte alls.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: