TISDAGSSTATUS

Hej Hej

God morgon på er alla fina. Har ni sovit gott? I natt sov jag faktiskt bättre än på flera dagar. Säkert för att jag sovit urkass i flera dagar innan. Men attans vad jag behövde de timmarna med god sömn. TISDAGSSTATUS. Här öser regnet ner och det smattrar ordentligt på fönsterblecket. Sitter i skrivande stund med kaffekopp nummer två för dagen och klurar på min vecka.

TISDAGSSTATUS

Jag blev allt lite besviken på mig själv som hade tänkt boka in en browlift inför pressminglet som jag ska på nu på torsdag. Sorry lilla Kamilla du var för sent ute så browlift får det bli nästa vecka. Annars så har jag bokat in nya naglar och saltrum med ljusbehandling till nästa fredag. Det är ju alltid roligt att ha bra saker att se fram emot som inte är så stora, om ni förstår vad jag menar. Ibland är det riktigt skönt att halvligga i sängen en hel förmiddag och bloggjobba och som jag nu leta efter nya fina mössor.

Gör något som jag kommer vara stolt över imorgon

Min första tanke var – om jag ska. Jag ska göra underverk för mig själv idag. Ända sedan jag var barn gav jag min tre små ledord. Tror att det kom sig efter en bok jag läste i en bokklubb som en klasskamrat hade i kanske årskurs fyra. TRO HOPP och LÄNGTAN blev mina ord som fortfarande idag 100 år senare är de som leder mig framåt. Har ni några ord eller motto som ni lever efter eller följer? Mina små ord ska få leda mig denna regniga tisdag så får jag helt enkelt se vad den tar vägen.

Grymt bra jobbat Tullinge GF

I söndags fick Tilda och hennes gympa lag äntligen tävla i truppgymnastik igen. På grund av Covid så har det självklart varit glest med tävlingar på sista tiden. Helgens tävling var annorlunda på många plan. Enbart två lag i hallen samtidigt och utan publik på plats. Tävlingen streamades så vi kunde följa den online. Nog om det. Tullinge var riktigt grymma och kom på 9:e plats av 23. Tack för underhållningen Tullinge. Heja er!!!

10 thoughts on “TISDAGSSTATUS

Add yours

 1. 9:e plats va ju också bra. Hejja Hejja =).. Synd att du inte kom med till browlift. Jättefint citat =) i natt sov jag väldigt bra och va lite trött när jag vaknade =) hoppas du får en bra dag idag

 2. Bra kämpat av dem! Spännande med pressningen, det får du berätta mer om. Jag har väl inga direkta ord som jag lever efter men lite den inställningen att man ska testa på saker och göra det man tycker om 😊

 3. Det är inget motto, men ett citat som mina nära vänner skulle säga är något jag använder ofta är: Det löser sig!
  Och det brukar ju faktiskt göra det 🙂

 4. Det var ju jättebra att komma på 9:onde plats av 23 tävlande lag! Grattis!

  Ända sedan jag hörde låten Broken med Robert Downey Jr så har jag fastnat för To accept the things I cannot change, gillade the Serenity pray redan innan dess men den låten gjorde att jag verkligen fastnade för just strofen To accept the things I cannot change. Det ger mig styrkan att inte slåss mot väderkvarnar, vilket jag verkligen måste jobba för att inte göra.
  Har ju tom tatuerat in just dom orden på min arm.

  Låter kul med mingel! Lite avundsjuk blir jag nog allt. haha

 5. Kul att de har kunnat tävla trots omständigheterna, blir ju så konstigt med allt för barnen nu så det är bra att de försöker hitta lösningar

 6. Så bra kämpat av dom 🙂 vad bra att ha ord med sej som man kan ha med sej genom livet och följa super bra grej 🙂 Jag har inte några speciella ord men smart grej 🙂

 7. Ja usch ja igår regnade det mycket. Men ser ut att bli en finare dag idag. Grattis till Tilda och hennes lag. Kul att dom fick tävla igen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: