Hämtade mina bullar från Bröd & Salt

Hej Hej

Jag känner att jag tröttnar snart på min huvudvärk som inte vill ge med sig .Hämtade mina bullar från Bröd & Salt.  Efter jag kom hem från min fram och tillbaka tur från stan har jag varit sänkt. Jag toksomnade en stund vilket var så skönt. Vem vet jag har kanske har åkt på någon skit med skallevärk som inte vill ge med sig. Suck får jag väl säga. Hur som helst så åkte jag vid lunchtid in till Odenplan för att lösa in min vinst.

Hämtade mina bullar från Bröd & Salt

Jag hade verkligen en himla tur som vann en instatävling om kanelbullar från Bröd & Salt. Den vinsten skulle hämtas ut idag så det vara bara att ge sig iväg in till stan. Bröd & Salt vann Bäst i test om Stockholms bästa kanelbullar. Så imorgon ska vi smaka på dem och ge vårt omdöme. Men vad jag minns om deras bullar så är de kanongoda.

Bröd & Salt

Bröd & Salt är ett av de stora bröd och fika ställena med flera butiker runt om i Stockholm. De levererar bröd till dagligvaruhandeln, restauranger, verksamheter och hotell runt om i Stockholm. I de flesta butikerna finns det en café del där det serveras kaffe, fikabröd och lättare måltider. Något som jag tycker verkligen är smart nu i dessa Corona tider är att de även har hemkörning. Sådana initiativ gillar jag. Nytänkt som underlättar för oss alla när vi blivit påverkade av pandemin gillar vi, inte sant?

Fram och tillbaka på samma biljett

Det var snabba puckar för min del idag när jag åkte in till stan och hem igen på samma biljett. Plus att jag hann med att gå ett varv inne på Åhlens. Är det något som jag gillar så är det effektivitet. Jag vill att saker och ting ska gå undan och ge resultat snabbt.

På tal om något annat så tycker jag att tunnelbanan har flera vackra siluetter och stadsbilder av ett levande Stockholm. Tack för idag älskade stad.

4 thoughts on “Hämtade mina bullar från Bröd & Salt

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: