Sparar min fredagsfika till imorgon

Hej alla fredagsfirare.

Hoppas att ni alla mår toppen och får njuta av just er bästa fredag. Tråkigt nog så höll min huvudvärk i sig av och till hela gårdagen. Imorse vaknade jag återigen upp med värsta skallevärken. Vad är felet kan man ju undra när inte varken ipren eller sömn hjälper. Sparar min fredagsfika till imorgon. Så kan jag bara göra när det är jag själv som styr över just den sysslan.

Sparar min fredagsfika till imorgon

Det har nog aldrig hänt att jag sparat min fredagsfika till en annan dag men idag denna veckan händer det. Men så får det bli när jag inte känner mig så himla pepp idag. På tal om något som har med fika att göra. Vet ni vad? Jag vann igår en tävling eller utlottning på insta om 10 nybakta kanelbullar från Bröd & Salt. Så de åker jag in till stan och hämtar imorgon och då får det bli en fika i samma sväng. Bästa vinsten för en sockerråtta och fikatant som jag. Tack Bröd & Salt. Finns det någon som tycker att jag fuskar så får jag helt klart ta det fusket denna veckan.

Fredagsfokus på skallevärk och tandläkaren

Mitt fredagsfokus idag har legat på att följa med Tilda till tandläkare då det skulle sättas tandställning även i nedre käken. Egentligen kan hon åka dit själv men jag var snäll och följde med och skjutsade henne så hon slapp åka kommunalt. Den timme jag satt där i hörnan och väntade på henne var kämpig. Stundtals funderade jag på om jag skulle försöka gå ut på toaletten och försöka kräkas för huvudet värkte så in i helsike. Det gjorde jag inte såklart men tanken föll över mig. Himla tur att jag kunde flippa runt på insta och nätet annars hade jag nog kreverat minst sagt.

Vilken färg hade ni valt på er tandställning om ni hade behövt en som går att plocka i och ur? Jag hade valt orange kom jag fram till.

Ny teddyjacka i fredagspresent

För någon vecka sedan såg jag en tjej på stan med världens finaste teddyjacka som jag blev lite avis på. I veckan hittade jag en på nätet som jag klickade hem. När jag rev upp paketen idag blev jag så glad och nöjd. Denna gosiga höstjacka fick bli min fredagspresent denna veckan. Fin eller hur? Hur som helst så var den så mysig. Nästan som att gå runt med en nallebjörn omkring mig.

Syns nästan på mina ögon att jag har ont någonstans tycker jag.

15 thoughts on “Sparar min fredagsfika till imorgon

Add yours

 1. Åh jobbigt med sådan huvudvärk jag kan få migrän som sitter i 2 dygn. Eller som nu när man vart sjuk och inget hjälper mot huvudvärken … hoppas det blir bättre för dig.
  Och vilken grym vinst du vann – man blir ju galet sugen.
  Ha en fin helg

 2. Så drygt med huvudvärk -ingenting funkar som det ska då. ÄLSKAR jackan. Så en mysig inne på Kappahl men tyckte den var lite för kort. Vart har du köpt din?

 3. Den där jackan klädde dig fantastiskt bra, som om den är tillverkad just för dig…sällan jag sett någon klä så bra i något…speciellt!
  Skittråkigt med sådan huvudvärk…man vet liksom inte riktigt var man ska ta vägen (och vill nästan slå alla som råkar göra jobbiga ljud) Hoppas du är fri från värken i morgon….och förresten grattis till vinsten

 4. Usch din stackare! Vet hur det är att ha sådan huvudvärk! Ja det syns i dina ögon att du har huvudvärk!
  Jackan är ju som gjord för dig! Jättefin på dig!
  Grattis till vinsten!

 5. Grattis till vinsten, Ett gäng kanelbullar tackar man inte nej till. Jackan var supersnygg också. Har tittat lite på något liknande jag med.

 6. Supergosig jacka! Den skulle jag också kunna tänka mig 🙂
  Tycker du gör helt rätt i att skjuta på fikan – och med den vinsten (grattis!) så har du ju en härlig fika att se fram emot! Galet trist att huvudvärken inte vill ge med sig. Den har visst hittat ner hit till mig också idag.. blä!
  Krya på dig!

 7. Trist med huvudvärk de hade jag idag på jobbet för var så sabla trött men de gick över sen efter lite vila 🙂 Gud vilken fin jacka 😀 woooow!!!

 8. Jag har också snäll mamma som gärna skjutsar. Vad snygg du var i jackan. Dom är så sköna 😊

 9. Vad snygg jacka dom är värkligen mysiga att ha på hösten. Fika är värkligen supper gott

 10. Vart har du köpt kappan? jag har en liknande, men lite mörkare och även en till i ljusare, men den är mer pälsaktig. De är supersköna. Jag har också haft tre dagar denna veckan med rejäl skallebank, så jag också mådde illa och kändes som jag behövde kräkas en av dagarna

 11. Inte alls roligt med huvudvärk som inte släpper, hoppas det är bättre nu och att det inte blir värre, wow, den där jackan så verkligen både supersnygg och jätteskön ut, nu blev jag sugen på att inskaffa en liknande själv. Så kul att vinna fika i en tävling, hoppas att ni får en riktig trevlig stund med era gratisbullar

 12. Trist med sådan huvudvärk, aldrig trevligt 🙁 hoppas den gått över under dagen idag!
  Mysig jacka, sådan skulle jag nog behöva nu under hösten/vintern då jag knappt kan stänga någon jacka på grund av att dem är så tighta haha 😀

Kommentera

Up ↑

%d