Nya naglar gör mig lycklig

Hej Hej

Idag var det äntligen dags att åka till Tyresö och Malin för att fixa nya naglarna igen. Denna gången blev det lite för långt mellan gångerna men så blir det ibland när livet liksom kommer emellan. Nya naglar gör mig lycklig. Alla har vi olika saker som vi är lite smått beroende av. Naglar är min grej det måste jag väl säga som haft naglar ända sedan 2008.

Nya naglar gör mig lycklig

Jag vet inte om ni som inte brukar göra era naglar kan förstå känsla när de är klara och jag kliver ut från salongen med nya nails. Men jag känner oftast glädje för nya fräscha naglar gör mig så lycklig. Oftast brukar jag ha en eller flera planer som Malin (min nagelterapeut) och jag brukar göra något bra utav. Idag hade jag bara två designer som jag gillade men inte en klar bild av vad det skulle bli. En sak som är säker att vi även idag hittade på kanonfina höstnaglar

Tänk om jag skulle sluta göra naglar ett helt år. Jisses vad pengar jag skulle sparat då. Nästan till två veckor till solen med någon. Men det är omöjligt för mig. Naglar har ju blivit en del av mig efter så många år. Tro det eller ej men vi med längre naglar lär oss att använda händerna på att annat sätt. Skulle någon nagel gå av eller man väljer att korta ner dem får vi svårigheter ett tag att greppa, skriva och vad vi nu gör med händerna. Nej då jag tänker inte sluta med naglar men tanken slog mig när jag mötte en bekant i Tyresö idag. Vi pratade om naglar och livet. Hon mindes mina naglar och hur aktiv jag var med händerna trots att de redan då var långa.

Vem är jag som person nu för tiden?

Min bekant som jag träffade idag i Tyresö centrum frågade mig en fråga som jag såklart försökte svara på men även tog med mig hem. Vem är jag som person nu för tiden? Jisses var min första tanke, vad svarar jag på det. Vem fasiken är jag nu, idag och här och nu? Minns knappt vad jag svarade vännen så jag får helt klart omläxa att svara igen.

K – Kreativ och påhittig med gärna flera spår på g samtidigt.

A – Andras välbefinnande har alltid gått före mig själv tidigare.

M – Måste få andas och bara vara i mig själv en stund varje dag.

I – Ivrig och säkert även intensiv ibland. Jag vill att saker ska hända gärna på en gång.

L – Lekfull med barnasinnet kvar.

L – Läsa, Leka, Lära och Lusten till livet är jag.

A – Allt det vackra och goda som livet har att erbjuda vill jag gärna ta del av.

Vad har ni för uppfattning om mig? Vem jag är som person? 

Snälla ni låt mig få höra hur ni uppfattar mig.

 

12 thoughts on “Nya naglar gör mig lycklig

Add yours

 1. Du är en jättefin vän till mig som är mån om mig har jag märkt. Du är rak och ärlig. Är kreativ och öga för foto. Vi tänker lika många gångar och kommer till samma slutsats samma gång.
  Jättefina höstiga naglar =D

 2. Vad fina naglarna blev. Ja en sådan grej som att fixa naglarna kan pigga upp en lite 😊Önskar så att jag kunde ha naglar.

 3. Jag saknar att göra naglar men just nu så känner jag att pausen är behövlig, inte för mina naglar (det är ju bara död hud) utan för mig. Jag behöver gå tillbaka till mig själv och se vem jag är och vad jag vill ha i mitt liv. Det är tydligen en vanlig reaktion när man får en diagnos.
  Dina naglar får mig dock att längta efter naglar igen eller kanske mer känslan som naglarna gav mig.

  Jag tycker att du har fått till din beskrivning av dig själv väldigt bra. Jag upplever dig som kreativ, levnadsglad och mån om dig själv och nära och kära.

 4. Fixa naglar funkar inte med mitt jobb, men skulle vilja testa det någon gång 😊 För mig är du en person som ser livet från den ljusa sidan, påhittig, kreativ och tar vara på varje ögonblick

 5. Naglarna är värkligen jätte fina har provat att ha långa naglar men tyckte bara de va i vägen men att göra naglarna kan värkligen pigga upp en 😊

 6. Va bra att du har ett eget intresse för naglar . För mig skulle det va för dyrt o göra o att jag skulle ändå bryta dem för det gör jag jämt med mina naturliga så fort de växer ut.

 7. Vilka fina naglar och snyggt nagellack, blir också sugen på att fixa mina naglar då det finns en salong där jag bor men har inte förlängt naglarna någon gång så jag är lite tveksam om jag ska våga mig på det då jag tänker att de kanske kommer vara mest i vägen..Men verkligen fint är det..

 8. jag håller med dig älskar känslan när naglarna är nyfixade . för mig är du en glad person, du verkar otroligt kreativ. du gör inget halvdant utan jag skulle kunna tänka mig att du är rätt noggrann i saker du gör.

 9. Snygg nageldesign – som vanligt! Jag gjorde också nya naglar igår, blev riktigt nöjd med min färg också. Ibland tänker jag att jag skulle pausa och bara ha mina vanliga naturliga naglar en period. Men jag har aldrig haft fina naglar av mig själv, aldrig haft jämna eller ens någon ok längd. Älskar att ha gele på min egen nagel (gillar inte att ha tippar utan har bara gele på min egen nagel), har absolut inte så långa som du har 🙂 Älskar känslan att alltid känna mig fin om händerna liksom. Med vanligt nagellack blev det liksom avskavt efter en dag. Så jag antar att jag fortsätter ett tag till 😀 Vet också att naglarna är otroligt sköra om man tar bort gelen och den känslan är riktigt otäck.

  Utan att ha träffat dig så upplever jag dig som en väldigt kreativ person som alltid har olika idéer om saker du vill göra. Och bestämd, jag tror inte att du tar någon skit 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: