Måndagen har snart passerat

Hej Hej

Snart är det dags att gå och krama kudden igen. Måndagen har snart passerat. Jag hann med en himla massa och fick mycket gjort fast planen var att ta det bara bara lugnt. Vissa dagar har jag mera energi och allt bara flyter på kan man säga.

Måndagen har snart passerat

Jag märker att jag börjar få tillbaka delar av all energi jag hade förr. Det måste bara bero på att jag är ute på en promis varje dag som är minst 4km lång. Samt att jag varje dag använder mig av MCT olja, kollagen och MSN kapslarna från Upgrit. De produkterna har verkligen varit ett lyft för mig och det märks att de är fulla med energi.

Annars så börjar jag mina dagar med en kaffe i sängen. Det har blivit en ny vana som det skulle sitta långt inne för att ge upp. Kaffe är verkligen bästa kickstarten på morgonen. Håller ni med mig?

Bjöd mig på god cappucino

Jag hade ärende nere i centrum. Ett paket hade kommit dit vilket typ aldrig händer så jag gav mig ut i solen och gick dagens runda fram och tillbaka till centrum. Paketen var min fredagspresent och ett paket från Lyko som hamnat där nere vilket Postnord måste gjort fel med. För på min orderbekräftelse står det att paketen skulle komma till ICA nära mig. Well well jag fick en promis i solen och en kaffe från Espresso House att mumsa på när jag gick hemåt.

Kanelbullarna till kanelbullens dag klara

På söndag är det en himla bra dag nämligen kanelbullensdag. Den finns nog inte många som missar frivilligt. Jag tänkte att idag var en bra dag att baka bullarna eftersom jag hade bra energi och så är det väl bra att ha dem klara redan nu. Självklart så har vi provsmakat och nästan tryckt i oss bullar så de nästan sprutar ut ur öronen. Mina barn älskar bullar precis som jag alltid gjort.

Bakar ni själva bullarna eller köper ni hem dem?

 

12 thoughts on “Måndagen har snart passerat

Add yours

 1. Ett tips som jag fick för några år sedan och som har hjälpt mig enormt är att börja äta Magnesium. Jag har haft stora problem med restless legs men sedan jag började äta magnesium så har jag inte det längre. Så skönt!

  Igår köpte jag fredagspresent för minst 6 månader för jag beställde ett par airpods från Apple. Kanske kan det få mig till att komma ut på promenader igen och inte bara sova när jag kommer hem från jobbet.

  Jag bakar helst bullar framför att köpa hem men om jag köper hem så föredrar jag Lidls kanelbullar för dom smakar nästan som hemmabakade.
  Hoppas att jag orkar baka något innan söndag.

  1. Åh jag älskar nybakta bullar så himmla gott med nybakat älskar hemma bakade bullar ❤️

 2. Åh. kanelbullar. får väl baka på jobbet då. Klart våra boenden ska ha hembakta bullar på kanelbullens dag. Allt sådant är kvalitet tycker jag.

 3. När jag är ledig tar jag också kaffet i sängen. Gjorde det precis 😊 Ibland spiller jag 🙈
  Promenader är verkligen toppen!

 4. Men åh så härligt att du har fått tillbaka din energi! Jag tror verkligen stenhårt på promenader som ett botemedel mot trötthet 😉 Och ååååh så gott med bullar! Ska också baka nu i veckan tänkte jag för man kan ju inte missa att äta en kanelbulle på kanelbullens dag 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: