Dejting på nätet

” I annonssamarbete med Hittakärleken.se ”

Hej

Visste ni att de allra flesta paren som träffas idag gör det på nätet. Att internet spelar en viktig roll i våra liv är ingen hemlighet längre. Vi håller kontakten med våra nära och kära dagligen via de sociala medierna.Dejting på nätet. Det finns hur många olika dejtingsidor som helst där vi kan nätdejta. För att underlätta för har Hittakärleken.se sammanställt en lista med de bästa dejtingsidorna. För att den som söker enkelt och smidigt ska kunna finna kärleken.

Dejting på nätet

För den oinvigde i dejtingvärlden kan det nog behövas tips. Förr på min tid fanns det inte varken internet eller några dejtingsidor. Visserligen fanns det kontaktsidor i tidningar men ska jag vara ärlig har jag aldrig hört om någon eller något par som träffats via en sådan kontaktannons.

Det kan vara svårt att hitta den dejtingsida som passar just dig allra bäst. För som sagt det finns hur många olika sidor som helst. Nu finns det en lösning som gör att man enkelt kan hitta till den sidan som passar just dig allra bäst. Klicka in er på Hittakärleken.se där du enkelt kan jämföra och hitta den dejtingsidan som passar just dig.

Visste ni att var fjärde relation börjar på nätet?

Par som träffats online har nämligen både lyckligare och längre äktenskap, visar en ny undersökning från universitetet i Chicago. Hur gör man eller hur gör man inte för att första dejten ska bli toppen? Självklart handlar det mycket om vem eller vilka man själv är och den känsla som man fått av personen man ska dejta när man ska välja aktivitet. Många saker kan såklart gå fel på första dejten men med lite is i magen och en positiv inställning har man kommit halvvägs till en lyckad dejt.

Tre tips för en lyckad första dejt

  • Gör ett bra första intryck – redan innan ni ses! … Var trevlig, nyfiken, lyhörd och glad i era konversationer redan innan ni bestämt att det ska bli en dejt.
  • Håll det enkelt! … Gör inte för avancerade saker. Ni båda ska känna er bekväma. En höjdrädd person kommer inte göra ett bra intryck uppe i höghöjdsbanan på första dejten till exempel. Gör det enkelt och kort!
  • Skratta! …Dejter där det skrattas mycket och stämningen är avslappnad känns mycket bättre och lättare.

Hittakärleken.se listar 2020 bästa dejtingsidor

 

4 thoughts on “Dejting på nätet

Add yours

  1. Jag känner både folk som träffats via dejtingsidor & folk som träffat riktiga idioter! Det är som sagt en hel djungel men alltid kul att träffa nya människor, vare sig det blir en partner eller en vän:)

  2. Absolut det är inte alls fel och dejting på nätet kan absolut leda till ngt fint likväl som på en krog. Man lätr ju känna varandra mer nästan på nätet om det är seriöst

  3. Skulle nog säga bara 25 % Tror alla jag känner som träffat någon sista tiden har gjort det via en dejtingsida, Träffade min man på nätet, även om det inte var en regelrätt dejtingsite. Hade aldrig träffat honom om det inte fanns internet, trots att vi hängde på samma ställen ungefär samtidigt, och till och med varit på samma fest en gång i tiden.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: