Ännu en liten har blivit stor

Hej Hej

Här i Stockholms trakten är det blött och grått. Hela långa natten har regnet öst ner. Igår hade jag en skön fredag om jag får räkna bort träningsvärken som jag dragit på mig. Den senaste veckan har jag börjat köra med yoga med styrketräning så jag vet att det är den som gör sig hörd. Annars så var vi och firade min systerson Jacob som fyller 18 år idag. Ännu en liten har blivit stor. Många grattis kramar till JP på hans födelsedag.

Ännu en liten har blivit stor

Mitt fredagsfokus låg på att fira och hämta Jacobs present. Jag hade varit smart och ringt och lagt undan Jacobs present vilken jag skulle hämtat i butiken igår. När jag kom dit hade de missat eller sålt den till annan. Det var en himla röra för de hade en lapp om den men ingen produkt kvar. Suck vad rörigt. Det är ju himla tur att webbutiker finns och så mycket enklare att shoppa på. Så jag fick köpa samma sak på nätet i annan butik och varan kommer nog vara hos Jacob senast på tisdag för den ska redan vara skickad. Vad paketen kommer innehålla får bli en hemlis för det är ju alltid roligare när paket är överraskningar.

Fredagsfika och Idolkväll

Jisses vad mycket gott det blev som fredagsfika. Cicci hade säkert bakat i flera dagar inför Jacobs födelsedag. Vem kan motstå prinsesstårta? Inte jag i alla fall som alltid varit svag för Prinsesstårta. Så sorgligt att flera av deltagarna i Idol blivit sjuka i Covid. Jag erkänner att jag var lite skeptisk när idolerna skulle få sjunga ifrån sina rum. Men jag tyckte nästan att deras framträdanden var riktigt bra. Nästan lite komiskt när de tre som var klart bäst igår kväll var de som blivit smittade av Corona. Snacka om klass på de artisterna som kunde leverera så proffsigt och samtidigt vara sjuka.

Fredagspresent från Stylemood

Stylemood är en av mina favoritbutiker. Att sedan Johanna som äger och driver butiken är supertrevlig gör ju mina köp och besök i butikerna ännu fler. Denna veckan klickade jag hem en hängande vas från Ernst kollektion vilken jag är förtjust i. Jag köpte även en liten spännande karamellburk. I början av nästa vecka borde jag få gå och hämta min fredagspresent.

 

 

11 thoughts on “Ännu en liten har blivit stor

Add yours

  1. Oj oj, de där kakfaten såg sannerligen frestande ut. Jag gillar en hel del ur Ernst collection men har inte införskaffat något ännu. Tyckte det var bra fredagspresenter.

  2. Det är lite irriterande när det blir fel i butik så. Speciellt när man ska ge en present. Kul med kalas. Min ”lilla” kusin fyller också 18 snart och jag kan inte förstå det. Åren går så fort.

  3. Oj så mycket gott det fanns att välja på att fika. Inte alls dumt ju. Tråkigt med paketet vilken röra herregud. Tur att man kan beställa igen 🙂

    1. Men vad tråkigt att du inte fick det du skulle ha utan var tvungen att beställa på nätet i ställe ❤️ så gott med allt dessa ficka

  4. Oj, vilket presentkaos! Tur att det löste sig, än om lite i efterhand.
    Trodde inte heller att det skulle bli så bra när idolerna sjöng på hotellrummen, men det var nästan så att vissa verkade mindre nervösa tycker jag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: