Lyckan över paketen förändrades snabbt

Hej Hej

Det är inte alla gånger som innehållet i paketen känns så bra. Glad i hågen gick jag ner till ICA för att hämta ut min paket från Zalando med ljudbok i lurarna. Tyvärr så passade inte varken byxorna eller tröjan. Så himla typiskt måste jag säga. Jag var sugen på de svarta kostymbyxorna och vita oversize tröjan. Lyckan över paketen förändrades snabbt.

Lyckan över paketen förändrades snabbt

Det är ju klart att det händer ibland när man shoppar på nätet att alla varor inte passar så som man önskar. Men just idag blev jag besviken på riktigt. Mina förhoppningar på byxorna var visst för stora. Jag har korta ben det vet jag redan men jag valde faktiskt dessa byxorna i min längd. När jag provade byxorna var de minst 10 cm för långa. Vilket inte funkar när dessa byxorna har slits i sidan av ben slutet. Bu bu bu säger jag för min plan var att jag skulle haft byxorna och tröjan imorgon när vi ska fira min systerson Jacob. Ja ja vad är en bal på slottet?

Kvällsfika med Bonnakringlor

Snart dags att koka gott thé och duka upp med mina nybakta Bonnakringlor. Ikväll ska jag se Efterlyst på tv och Noice dokumentären som ska sändas ikväll. När jag var ung tonåring var det Noice som gällde för mig.

Ingredienser
8 dl rågsikt
2 msk socker
0,5 tsk salt
3 tsk hjorthornssalt
100 g smör
3 dl gräddfil

Gör så här: Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke. Smula i smör och nyp in smöret i mjölblandningen. Häll i gräddfilen och knåda i hop till en deg. Dela i 24 bitar, rulla (10-12 cm) och forma runda kringlor. Häll strösocker i ett fat eller vid skål, lägg kringlan i sockret och se till att sockret sitter på hela kringlans översida, dvs den som är ner i sockret. Lägg kringlorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen på  250° i ca 8 minuter.

 

 

 

10 thoughts on “Lyckan över paketen förändrades snabbt

Add yours

  1. Trist när du hade höga förväntningar på kläderna du beställt. Dottern har tillbringat kvällen med att prova kläder. Beställde massor från HM men det mesta åker tillbaka, det är sååå svårt med storlekarna. Speciellt för henne som kan ha en tröja i S och en annan i L..

  2. Vad tråkigt att inget passade, man blir ju så glad när man får paket. Men ibland är det ju så att tyvärr inte passar och besviken blir man 🙂

  3. Så trist med kläderna!

    Såna kringlor är jag uppväxt med, mor hade dock strösocker på. Nybakade ljumma kringlor med mjölk till. Nomnomnom

  4. Hade problem med storlekar innan men nu vet jag alltid 🙂 tråkigt när de blir sådär från nätet men du kan ju göra bytesrätt 💕

  5. Så himla tråkigt när det inte passar. Är väl det som är så jobbigt med att skicka efter kläder. Men så mycket skönare att skicka efter än gå i butiker, enligt mig. Men har alltid svårt med storlek. Och är bara jobbigt att skicka tillbaka.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: