Steget att gå från tanke till handling

” Inlägget är i annonssamarbete med Företagslån ”

Hej

Jag länge varit sugen på är att starta en enskild firma. Tankarna har varit många och långa om vad jag skulle göra med min eventuella firma. Steget att gå från tanke till handling. Vad kan jag? Vad vill jag? Hur skulle en sådan verksamhet se ut och fungera? Frågorna har varit många om hur man lägger upp allt och hur man helt enkelt går till väga. Min tanke med ”K.. F….” är att ha en café del, en butiks del med trädgård, inredning och mode. Man ska helt enkelt kunna hänga en stund och köpa med något som faller kunden i smaken.

Steget att gå från tanke till handling.

Det är först när firman är skapad som den verkliga utmaningen kommer. Då firman ska börja ta form och börja rulla. Mitt lilla frö behöver växa sig starkare innan det är dags. Framför allt så vill vi nog alla som ligger i startgroparna att det ska vara enkelt och smidigt att starta våra egna firmor. Många som är i uppfartsgropen behöver ett företagslån för att komma igång och få en bra start på sin verksamhet. För många med företagardrömmar är det enormt viktigt med stöd av kunniga personer.  Jag skulle behöva tala och få tips och råd av personer som själva gjort samma resa från tanke till verklighet.

Tänka på när du startar eget.

Så fort vi har kommit på en affärsidé är det naturligt för oss att lägga fokus på namn, logga eller affärsplaner. Tyvärr är det många som fastnar där. Vi kommer inte vidare. Många gånger kommer flera idéer och planer på företagsidéer men de stannar vid en tanke på grund av att entreprenören saknar ekonomiska resurser till att dra igång. Är det något som behövs för att sätta igång med drömmen om en egen verksamhet  är det pengar och kapital.

Vilka alternativ finns det för att få in pengar?

Gör en översyn av ditt kapitalbehov för att undvika eventuella likviditetsproblem som kan uppstå vid uppstart. Alla gånger kanske inte kapitalet finns utan ni behöver låna till att få fart på företaget. Utbudet av företagslån i Sverige är stort och att hitta finansiering till sitt företag är oerhört enkelt—betydligt enklare än det någonsin tidigare varit.

Foretagslan.io hjälper företagare hitta de rätta företagslånen som passarför deras situation. Oavsett om det handlar om lån för att expandera en verksamhet, lån för att starta upp en verksamhet eller lån för att bedriva en verksamhet.

 ” All lycka till med alla era företagsdrömmar ”

Kram Kram

5 thoughts on “Steget att gå från tanke till handling

Add yours

  1. Jag har redan testat det där med att starta eget med bokutgivningen, men det är mycket att tänka på och sätta sig in i men roligt också, fast bäst blir det nog om man sparar ihop en del av pengarna man behöver och lånar till resten så blir det lite lättare start..

Kommentera

Up ↑

%d