Stayover i Västerås i natt

Hej Hej

Godmorgon Godmorgon ny dag med nya äventyr på g. Solen strålar och det ser ut att bli ännu en kanondag. Jag åker med stor och liten till Västerås idag. T ska ha en gympaevent eller vad man ska kalla det för. De ska träna i Västerås idag till sena kvällen. Så då får det bli en natt i Västerås. Stayover i Västerås i natt. Läste på insta att det är på Steam alla är i helgen, fniss. Där ska vi inte bo denna gången. Men innan det är dags att sätta sig i bilen måste det städas och fixas en del hemma. Jag hann inte klart igår kväll då jag valde IDOL och ett glas bubbel före dammvippan.

Stayover i Västerås i natt

Lite trist är det allt att jag inte får hänga på läktaren och kika på träningen. Larvigt kan jag tycka. Covid i all ära men samhället skevar enormt mycket kring det nu. Hörde till exempel att Tilda och hennes skola inte ska ta gruppbilder till skolkatalogen i år. Varför då? När klasserna och skolorna är samlade hela veckan ändå liksom. Då får de väl bedriva hemundervisning eller varannan dag för hälften av eleverna. Hua så tokigt det är kring allt med Covid.

I Västerås blir det en sen lunch  på Pinchos innan T och laget ska samlas sedan är det lite planer på att stor och jag ska se en bio. Vi får se var det landar helt enkelt. Skönt med en god hotellfrukost imorgon bitti får vi hoppas på i alla fall. Hur ser er lördag ut?

Fem saker du kanske inte visste om mig

Det är dags att avslöja lite hemligheter som ni förmodligen inte kände till tidigare. Listan är lånad av Katja på hennes insta.

  • Jag har gått två veckor på fotboll och varit med på två matcher. Som inhoppare såklart men ändå. Andra matchen blev jag utbytt och fick sluta då jag när jag missade bollen och tränaren ropade på mig att ta i ordentligt. Då vände jag på klacken som sprang åt andra hållet på planen och gjorde volter istället. Pinsamt tyckte min kära pappa som sa att fotboll det är ju inget för dig det visste jag väl….
  • Som barn älskade jag att leka skola då jag var lärare och byggde upp en skollokal i vårt garage med riktiga bänkar för det hade pappa köpt till oss på någon utförsäljning. Där gick jag runt i mammas klackskor och kjol och undervisade alla gatans barn.
  • Jag har som höggravid med William kommit på mig själv superstressad att köra på Strandvägen i motsatt riktning. Den stressen och paniken var inte att leka med för en höggravid förstföderska kan jag säga.
  • Jag har haft eller har haft bokmanus som förlaget mer än gärna skulle trycka. Men jag backade då det var så avslöjande och naket vilket jag inte fixade vid det tillfället. Vem vet en dag släpper jag kanske det…..
  • Jag drömde ända sedan jag var barn om namn på barn. Skulle jag få en dotter skulle hon hetat Fidelie. Det gick tyvärr inte igenom. Wille skulle hetat Joanna om han varit en flicka, Marcel skulle hetat Tova och Tilda var jag övertygad om var en Melvin.

Har ni några hemligheter som ni vågar avslöja?

 

6 thoughts on “Stayover i Västerås i natt

Add yours

  1. Men vad kul att läsa lite mer saker om dej så att man får lära känna dej lite mera 😊

  2. Vad roligt att läsa lite mer saker om dej kul att du fick ett litet tjej namn jallafal 😊

  3. Ohh låter som era planer för Västerås blir trevliga. Vi ska i efm åka ut till svärfar på landet de ska bjuda på middag osv. Pinchos i Västerås är omtalat bra. Ohh jag drömmer ofta om att jag ska köra i motsattriktning och du då som faktiskt har gjort det och höggravid på det

  4. Vilken härlig lördag ni kommer ha och sova i Västerås 😊 Karim och han skola ska inte heller fotograferas i år pga Corona. Lite tråkigt tycker jag för på dagis hade dom inte sånt så jag har inte ens dagiskort på honom 😥..

  5. Finns mycket konstiga saker folk gör nu under covidtider. Något jag ”gillar” är munskyddskravet på restauranger som många länder har. Du måste ha det den korta stunden du går till ditt bord, men sen kan du sitta i flera timmar och prata, skratta, äta och dricka utan munskydd 🙂 🙂 Tja,, tror dom bara det smittar då dom går eller???

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: