Egen modevisning med dottern bakom kameran

Halloj

I hämtade ut ett paket med lite nytt idag. Senaste paketet med kläder tog flera dagar innan jag öppnade påsarna och provade plaggen. Helt galet egentligen. Så när jag hämtat ut  nytt paket idag tänkte jag göra tvärtom. Egen modevisning med dottern bakom kameran. Förr var jag snabb med att prova allt nytt jag fått hem. Nu för tiden blir mycket liggande till annan dag då jag vill eller känner för att prova. Idag tänkte jag gå all in och körde på egen modevisning av de nya plaggen.

Egen modevisning med dottern bakom kameran

Brukar ni prova igenom när ni får hem nya plagg eller gör ni som jag tar det en vacker bra dag? Jag att det är smartare att prova direkt och sedan snabbt skicka tillbaka det som man inte gillar eller vill behålla. Men ibland finns det ingen feeling för att prova kläder det är på den vägen det blivit.Det är storyn bakom hur det kan bli ibland just därför gick jag all in idag. Så nu får ni äran att hänga med på min lilla modevisning.

Kamelfärgad kavajblus i satin

Första plagget ut är en kamelfärgad kavajblus om det nu heter så men ni förstår säkert vad jag menar. Superfin men kanske aningen kort. Lite längre kunde den allt varit skulle jag kunna tycka men det är jag det. Vad säger ni? Hiss eller diss på den?

Next ut en kamelfärgad mönstrad blus med svarta högmidjade kostymbyxor

Först måste jag säga att jag ännu inte är något fans utav högmidjade byxor. Jag tycker att de är så obekväma så om dessa får vara kvar får jag allt klura på. Säkert därför jag står med händerna i fickorna för att försöka lura ner brallorna lite. Blusen däremot tyckte jag om. Nu är det er tur. Behålla eller lämna tillbaka byxorna?

Sista blusen att visa

Sista plagget ut är denna ljusa blus med volangärmar och längre bakdel. Det ser inte ni för jag har stoppat in blusen bak men så är den i alla fall. Denna blusen föll mig i smaken då jag ofta och kanske till och med för ofta faller för blusar och överdelar i ljus och gärna åt det vitare hållet. Denna har jag bestämt ska få stanna kvar i mina ägor. Byxorna de svart på förra outfiten är redan tänkt ska gå tillbaka och en av tischorna som jag hoppar av att visa.

Nu är det upp till er att vara kvällens smakråd. Kör hårt nu!!!

 

10 thoughts on “Egen modevisning med dottern bakom kameran

Add yours

  1. Vilket roligt inlägg!
    Jag gillade verkligen kavajblusen på första bilderna!
    Jag är nog inte en sån som sliter upp paketen och provar på studs, vill prova i lugn och ro.

  2. Jag brukar prova ganska så direkt faktiskt. Jag däremot gillar byxor med högre midja och sista blusen påminner väldigt mycket om en jag har som är lika =D. Satinkavajen var också snygg

  3. Jättefina plagg och fina höstfärger. Gillar verkligen nude. Min mamma är inte så bra på att fota och är aldrig så taggad på att fota mig.

  4. Jag brukar testa allt direkt så jag kan byta om något inte passar gillar kavajblusen på första bilden, den hade jättesnygg färg..de svarta byxorna skulle jag behålla för att de är användbara och passar till mycket, dock gillar jag inte heller den typen av byxor och tycker inte att de är bekväma men praktiska att ha i garderoben. Den sisa blusen såg fin ut i modellen men vet inte om färgen överensstämmer med verkligheten för jag tycker den ser lite gulaktig ut, möjligen bara ljuset som ställer till det..

  5. Jag prövar direkt för att se om jag ska ha kvar eller skicka tillbaka, ogillar när saker inte tar tags på en gång. DEn första outfitten var superläcker. Hög midja på byxor -endera älskar man det eller ”hatar” , jag älskar det 🙂

  6. Men åh! Jag älskade allt (men jag älskar ju och byxor som är höga i midjan), alla plaggen passade SÅ bra på dig!! Ursnygg!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: