#picturemonday fotoutmaningen för dig och mig

Hej

Idag presenterar jag en ny punkt hos Kamilla Kamera nämligen #picturemonday. Picture Monday är en fotoutmaning där vem som helst kan delta. Allt handlar om att våga utmana sig själv att fånga sin tolkning av veckans tema. #picturemonday fotoutmaningen för dig och mig. Ta chansen att berätta mer om dig genom att delta i fotutmaningen.

#picturemonday fotoutmaningen för dig och mig

Varje måndag kommer ett nytt tema upp som är öppet för tolkningar fram till lördagen. Vi delar enbart nytagna bilder. Bidragen delar vi på instagram med

#picturemonday123

#picturemonday123a

#kamillaskamera

eller i tråden på FB i Länka med Kärlek.

Mitt egna bidrag

Häng på nu för det är så roligt med foto, eller hur!!!

11 reaktioner till “#picturemonday fotoutmaningen för dig och mig

Lägg till

  1. Vad roligt. Tycker det är så kul med fotoutmaningar och så. Vill gärna också köra, men sen glömmer jag bort det ändå. Men ska bli kul att följa 😊

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: