Kamilla tipsar om Esenka och Estrid

Hej

Dags för mig att säga några väl valda ord om en fina vinst jag vann i en instatävling och om Estrid. Annars så tänker jag göra min fredag till en bra dag där jag får tid att andas och tänka klart. Ibland kan det vara lite svårt att sätta en bra rubrik på sina inlägg. Kamilla tipsar om Esenka och Estrid. Den rubriken får allt bli inläggets headline för tipsa är precis vad jag ska göra nu. Hänger ni med?

Kamilla tipsar om Esenka och Estrid

För några veckor sedan nu vann jag en tävling inne hos fina Malin Tilja på insta. Vinsten var en nattolja serum från Esenka serie Herit Age. Serum är något som jag varit lite dålig på att använda tidigare. Det är först nu efter semestern som jag verkligen fastnat för att använda mig av serum i ansiktet över natten. Först måste jag återigen säga stort tack till Malin för fina vinsten.

Esenka tillverkas för hand i Bordeux i Frankrike. Det finns två serier; HeritAge och Infinite. Esenka HertiAge passar till oss som är över 25 och vill ge de bästa förutsättningarna för vår huds åldrande. Produkten som jag vann är en lugnande och stärkande nattolja med olivblomsextrakt vilken ska passa särskilt bra för torr hud. En enda droppe av det här silkiga oljeserumet verkar intensivt cellförnyande på din hud.

Jag fick även med massvis med tester på nattcremen i samma serie vilken jag tycker är riktigt skön och ger bra resultat. Min hy känns alert när jag vaknar. Serumet känns lyxigt och går snabbt in i huden. Däremot känns huden lite kladdig om jag använder båda produkterna samma natt så jag har valt att köra varannan dag med dem nu vilket varit toppen.

Bevisat Resultat: -16% färre rynkor efter 28 dagars användning 70% av testpersonerna upplevde att huden var synbart slätare efter 28 dagars användning enligt Esenka.

Estrid rakhyveln alla pratar om

Säkert har ni också mött och stött på Estrids rakhyvlar redan nu och blivit nyfikna. Så var det för mig att jag såg om dem överallt tyckte jag. När jag sedan också behövde köpa nya hyvlar till min hyvel föll det sig naturligt att även jag skulle prova på Estrid. Estrid är en förbättrad, vegansk rakhyvel med utgångspunkt i att det ska vara smidigt om man vill raka sig. De allra flesta rakhyvlar och produkter har haft sitt ursprung från männens rakning vilken inte är på samma sätt som för oss kvinnor. Deras fembladiga rakblad med veganska smörjande remsor ger den närmaste och mjukaste rakningen samtidigt som den skyddar huden. De smörjande remsorna innehåller vårdande aloe vera, shea smör och E-vitamin.

Så jag klickade i och beställde hem en egen Estrid i svagt rosa. Hade jag väntat lite till hade den funnit i även gult vilket varit mitt självklara val men jag är toknöjd med min rosa. Nu kommer jag få hem nya fräscha hyvlar varannan månad i lådan. Det som var nytt för mig var att handtaget var i metall. Plus att jag fick med en supersmart hängare med sugpropp att fästa på kaklet i duschen så att jag har koll på min Estrid och den alltid finns nära till hands. Jag är verkligen så glad och nöjd med att jag valde gå över till Estrid. Ta er också en titt på dem och välj ut er favoritfärg.

 

6 thoughts on “Kamilla tipsar om Esenka och Estrid

Add yours

  1. Jag har i flera år prenumererat på EFIT´s hyvlar/blad och jag älskar dem. Bladen sitter i en tvål så jag behöver inger raklödder eller annat, bara vatten så att säga. Smidigt och kanon =)

  2. Jag bytte för ca ett år sen till dessa Rakblad och jag fullständigt älskar dom🙏

    Vad gällande nattkräm och olja så kan jag tipsa dig om att droppa lite olja i själva krämen och blanda ut för att sen applicera på huvuden.. Det funkat för mig men det kanske du redan har testat

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: